Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Callatis 2012 Mangalia s-a înţeles cu mijlocaşul Richardo

ro

19 Feb, 2015 00:00 2814 Marime text
Echipa de fotbal din Liga a III-a ACS Callatis 2012 Mangalia îşi întăreşte lotul pentru returul de campionat. Formaţia antrenată de Cristian Petcu şi Aurel Chelu a obţinut semnăturile a patru jucători: portarul Claudiu Puia, fundaşul Alexandru Bădaşcă şi mijlocaşii Ciprian Cazan şi Ştefan Anghel (20 de ani, de la Brăila).

De asemenea, Callatis 2012 s-a înţeles cu un mijlocaş central de 19 de ani din Bucureşti (a evoluat şi la Dinamo II), Richardo Petre Mihalache, care se va prezenta la echipă astăzi, la amicalul pe care formaţia din Mangalia îl va susţine în deplasare cu Axiopolis Cernavodă, de la ora 15.30. „Richardo e un jucător foarte bun. Evoluează pe orice post de la mijloc în sus. E ceva în stilul lui Dinu Todoran. Are un fizic frumos, dar trebuie să mai pună pe el masă musculară”, a spus cineva care-l cunoaşte pe jucător.  

Tot în partida de la Cernavodă va fi testat un junior talentat din curtea Farului, Alexandru Talaşman (mijlocaş). Sâmbătă, 21 februarie, Callatis 2012 joacă un nou amical, de la ora 11.00, pe terenul formaţiei Înainte Modelu. Altă partidă de verificare fixată este revanşa cu Axiopolis, care se va juca, la Neptun, miercuri, 25 februarie.     
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii