Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Callatis 2012 Mangalia, învinsă de băiatul lui Bogdan Stelea

ro

03 Mar, 2014 00:00 3072 Marime text
Nou-promovata în Liga a 3-a de fotbal, seria secundă, ACS Callatis 2012 Mangalia a pierdut cu 1-2 (0-1) meciul jucat sâmbătă, în etapa a 16-a a campionatului, pe terenul echipei ACS Gloria Popeşti Leordeni. Golul oaspeţilor a fost marcat de Ionel Posteucă (printr-un procedeu acrobatic, în urma unui corner), în secvenţele de final ale partidei, după ce echipa gazdă punctase în minutele 29 şi 75, prin atacantul Bogdan Stelea jr., fiul selecţionerului echipei naţionale de tineret, Bogdan Stelea. La al doilea gol, vârful Gloriei a beneficiat de o eroare a portarului Adrian Vlas, care s-a complicat în careul mic, la o minge trimisă înapoi de Laurenţiu Florea.

Callatis 2012 (antrenor, Cristi Petcu) a început meciul cu: Vlas - Soldat, Blăniţă, L. Florea, Eracai - I. Posteucă, Erdinci Cogali - Calagi, Enis Cogali, M. Dan - Doicaru. În repriza a doua, au mai jucat Vărzaru şi P. Anghel. Dănuţ Prodan, care a suferit o contractură musculară la un antrenament, a fost menajat. „La 0-1, am avut penalty clar, dar arbitrul nu l-a dat. Dacă punctam atunci, se întorcea jocul. Oricum, în evoluţia noastră s-a cunoscut că suntem în urmă cu pregătirea. Uşor-uşor însă, sperăm să ne punem pe picioare. Încercăm să obţinem acceptul Federaţiei ca meciurile de pe teren propriu să le disputăm sâmbăta, pentru a putea veni mai mulţi suporteri la meci. Vrem să schimbăm viziunea asupra fotbalului la Mangalia şi mentalitatea oamenilor”, a declarat Alexandru Luchici, cel care se ocupă de problemele sportive şi organizatorice la Callatis 2012. Cu 16 puncte la activ, echipa din Mangalia ocupă locul 10 (din 12 echipe) în clasament, iar în etapa viitoare joacă tot în deplasare, cu Viitorul Axintele, formaţia de pe poziţia a şasea, cu 26 de puncte.     
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • eu 03 Mar, 2014 22:13 de ce nu spui ca si noi la 1-0 am avut penalty clar? si atunci altfel era jocul cu 2-0 din prima repriza!!! nu fiiiiii!!!