Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Calificare en fanfare CFR Constanţa a jumulit Şoimii Topolog în drumul spre faza de zonă a Campionatului Naţional

ro

13 Jun, 2016 00:00 2134 Marime text


CFR Constanţa, câştigătoarea Ligii a IV-a de fotbal a judeţului Constanţa (la juniori), s-a calificat fără probleme la faza de zonă a Campionatului Naţional de juniori A1.
 
În barajul inter-judeţean, echipa pregătită de Dumitru Faitaş a trecut cu o dublă victorie de Şoimii Topolog (campioana judeţului Tulcea). CFR (pentru care joacă o grupă de la Academia Farul) s-a impus în deplasare cu 5-1 (2-0), graţie golurilor lui Cosmin Sandu, Andrei Tudorache, Mădălin Anton, Alexandru Ștefu și Leonard Mărculescu, iar sâmbătă, în returul de pe teren propriu, a câştigat cu 2-0 (Alexandru Ghiţă, Mădălin Anton).
 
Obiectivul echipei constănţene în această ediţie a Campionatului Naţional este cucerirea titlului de campioană. „Avem o echipă extrem de puternică şi putem deveni campioni ai României“, a declarat Dumitru Faitaş. CFR a câştigat la pas, fără înfrângere, Liga a IV-a constănţeană. În 34 de meciuri, campioana a realizat 33 de victorii şi un egal, având 100 de puncte şi un golaveraj impresionant, 328-11!  

Sursa foto: Facebook (Academia Farul)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii