Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meci la Ovidiu cu Poli Timişoara „Bronzul“ clasamentului, FC Viitorul, caută a patra victorie la rând

ro

20 Aug, 2015 00:00 2024 Marime text
Neînvinsă în primele şapte meciuri din acest sezon al Ligii 1, când a înregistrat trei victorii şi patru egaluri, performanţă care a urcat-o pe locul trei în clasament, cu 13 puncte, FC Viitorul susţine, vineri, disputa din runda a opta.

Jucătorii pregătiţi de Gică Hagi se vor duela la Ovidiu cu Poli Timişoara, meciul începând la ora 21.00 şi fiind transmis în direct de Digi Sport, Dolce Sport şi Look TV. Gazdele sunt pe val, vizând a patra victorie la rând, în vreme ce timişorenii, cu numai cinci puncte, după o victorie, două egaluri şi patru înfrângeri, se află la coada ierarhiei, pe poziţia a 12-a (antepenultima).

„Ca şi în partida trecută, cu echipa Concordia Chiajna, ne-am propus, normal, victoria. Vrem să jucăm ca şi până acum şi să ne supunem adversarul unei presiuni considerabile. Mă bucur că am înscris, dar mai important e că am câştigat. Încă nu sunt pus la punct cu pregătirea fizică, atunci când voi fi 100% sper să am realizări mai multe. Suntem foarte mulţumiţi de parcursul de până acum al echipei, chiar dacă se putea şi mai bine“, a declarat atacantul Viitorului, Aurelian Chiţu.

„Am uitat deja victoria contra Concordiei Chiajna, pentru că ne aşteaptă un meci greu cu Timişoara. Pentru mine, disputa din runda trecută nu a fost una specială. Nu am avut nimic de demonstrat. Cât am stat la Chiajna, doi ani, eu zic că mi-am făcut treaba. Am plecat pentru că mi-am dorit o nouă provocare în cariera mea. Am jucat foarte bine până acum, dar nu trebuie să ne culcăm pe o ureche. Campionatul nu s-a terminat. Mai avem meciuri multe şi grele de jucat. Vom fi luaţi în seamă mai mult, până acum am fost trataţi puţin de sus. Trebuie să fim şi în continuare serioşi şi să muncim foarte mult. Întâlnim o echipă bună, care a avut şi ghinion în unele înfrângeri de până acum, dar sperăm să batem din nou“, a spus şi portarul Victor Râmniceanu.
Doi jucători de la FC Viitorul, Florin Cioablă (19 ani, atacant) şi George Tudoran (19 ani, atacant), au fost transferaţi de Rapid Bucureşti.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii