Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:45 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Boxerul Orhan Marcu, înaintea Campionatului European Mihai Constantin - „Am prins trenul şi vrem să rămânem sus“ (galerie foto)

ro

01 Jun, 2016 00:00 2711 Marime text
Boxerul constănţean Orhan Marcu, de la CS Farul (antrenor, Mihai Constantin), este în formă foarte bună înaintea Campionatului European de juniori, care se va disputa în Ungaria, între 18 şi 28 iunie. Pugilistul de 16 ani este titular în lotul naţional al României, iar întrecerea continentală ar fi prima internaţională la care ar participa.
 
„În momentul de faţă, 90% avem garanţia că va participa. Mai sunt de stabilit unele aspecte privind finanţarea deplasării. Pe 3 şi 4 iunie, la Călăraşi, avem un bilateral cu lotul Bulgariei, iar atunci vom şti 100%. Avem speranţe că Orhan va lua o medalie. Are bagajul tehnic necesar şi dorinţă de afirmare, astfel că eu spun că va face o figură frumoasă. Ne-a venit rândul şi trebuie să valorificăm această şansă. Evoluţia recentă de la Cupa României pentru juniori, pe care a câştigat-o categoric, efectiv surclasându-i pe toţi, ne dă mari speranţe. L-am pregătit pe Orhan pentru ascensiunea asta, am prins trenul acum şi vrem să rămânem sus“, a spus Mihai Constantin.
 
Orhan Marcu s-a impus la Cupa României de la Brăila la categoria 46 kg. În urmă cu trei ani, pugilistul a ieşit campion naţional de copii la categoria 36 kg.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii