Ziua Dobrogei, 139 ani
14 noiembrie 1878 - 14 noiembrie 2017
06:55 20 10 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

Boxerul Orhan Marcu, de la CS Farul Constanţa, medaliat cu argint la Cupa României (galerie foto)

ro

24 Apr, 2017 00:00 3869 Marime text
Boxerul Orhan Marcu, de la CS Farul Constanţa, a cucerit medalia de argint la categoria 49 kg a Cupei României pentru tineret, întrecere care s-a disputat la Piatra Neamţ. În finală, Marcu a cedat la limită, scor 2-3, în faţa lui Petre Gârleanu, de la Hunedoara, campion mondial de juniori în 2016 şi medaliat european la cadeţi şi la juniori.
 
CS Farul a mai avut în competiţie la Piatra Neamţ un boxer, pe Andrei Drăgan, la categoria 75 kg. Aflat la primul său concurs, acesta nu a urcat pe podium, însă a dovedit reale perspective.
 
„Pugilistul cu care a boxat Orhan Marcu pentru aur este foarte valoros, dar şi sportivul nostru a evoluat bine. Această medalie ne ambiţionează şi mai mult pentru Campionatul Naţional. Andrei Drăgan a susţinut primul lui meci într-o întrecere majoră. E de viitor, talentat şi cu dorinţă de performanţă. Abordează boxul pozitiv şi optimist. A fost învins de cel care a cucerit în final Cupa“, a declarat Mihai Constantin, antrenorul lui Orhan Marcu şi al lui Andrei Drăgan. 
 
Sursa foto: Facebook    

Ti-a placut articolul?

Comentarii