Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:54 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Boxerul Orhan Marcu, de la CS Farul Constanţa, medaliat cu argint la Cupa României (galerie foto)

ro

24 Apr, 2017 00:00 5518 Marime text
Boxerul Orhan Marcu, de la CS Farul Constanţa, a cucerit medalia de argint la categoria 49 kg a Cupei României pentru tineret, întrecere care s-a disputat la Piatra Neamţ. În finală, Marcu a cedat la limită, scor 2-3, în faţa lui Petre Gârleanu, de la Hunedoara, campion mondial de juniori în 2016 şi medaliat european la cadeţi şi la juniori.
 
CS Farul a mai avut în competiţie la Piatra Neamţ un boxer, pe Andrei Drăgan, la categoria 75 kg. Aflat la primul său concurs, acesta nu a urcat pe podium, însă a dovedit reale perspective.
 
„Pugilistul cu care a boxat Orhan Marcu pentru aur este foarte valoros, dar şi sportivul nostru a evoluat bine. Această medalie ne ambiţionează şi mai mult pentru Campionatul Naţional. Andrei Drăgan a susţinut primul lui meci într-o întrecere majoră. E de viitor, talentat şi cu dorinţă de performanţă. Abordează boxul pozitiv şi optimist. A fost învins de cel care a cucerit în final Cupa“, a declarat Mihai Constantin, antrenorul lui Orhan Marcu şi al lui Andrei Drăgan. 
 
Sursa foto: Facebook    
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii