Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:09 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Boxerul Ionuț Băluță, victorie prin KO la profesioniști, în Spania

ro

06 May, 2017 10:38 4913 Marime text
Boxerul năvodărean Ionuţ Băluţă (23 de ani), multiplu campion naţional la amatori, a realizat a şaptea victorie la profesionişti (din opt meciuri) în Spania. Pugilistul l-a învins, la Madrid, pe Amelio de Arcos (26 de ani), un pugilist din Spania care a cedat prin KO.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru forța de muncă cu care mă întărește. Îmi continui drumul, ca să ajung acolo unde mi-am propus. Nu voi renunța! Vă mulțumesc frumos tuturor!“, a fost mesajul lui Ionuț Băluță.
 
Tânărul pugilist din Năvodari, căruia în ring i se spune „El Capo“, se află în Spania din 2015. În afară Amelio de Marcos. Ionuţ Băluţă a mai dispus pe tărâm iberic de Edwin Tellez, din Nicaragua, de ecuadorianul Jefferson Vargas, de venezueleanul Franklin Varela şi de spaniolul Luis Espinosa (la Madrid), iar la Bilbao, de alţi doi spanioli, Fernando Suarez şi Victor Villanueva.
 
Singura înfrângere a fost în prima dintre cele două partide cu Vargas, însă decizia din acel meci a fost contestată de Băluţă, de cei din staff-ul său şi de suporterii săi, care au considerat că victoria i-a aparţinut, de fapt, năvodăreanului. Ulterior, Ionuţ şi-a luat revanşa.

Sursa foto: Facebook (Ionuț Băluță)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii