Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:08 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Boxerul Andrei Drăgan, de la CS Farul Constanţa, a fost convocat la lotul de tineret al României (galerie foto)

ro

11 Jul, 2017 00:00 5811 Marime text
Boxerul constănţean Andrei Drăgan, de la CS Farul (categ. 75 kg; antrenor, Mihai Constantin), a fost convocat la lotul naţional de tineret al României. Pugilistul este al doilea elev al lui Mihai Constantin selecţionat la centrul olimpic de la Brăila, după Orhan Marcu (categ. 49 kg).
 
„De astăzi (n.r. ieri), Andrei se integrează programului de pregătire de la lot. Actualmente, se încearcă perfectarea unor turnee de verificare, iar în septembrie se va desfăşura Campionatul Naţional, care e criteriu de selecţie pentru Campionatul Mondial“, a declarat Mihai Constantin.
 
În acest an, Andrei Drăgan s-a remarcat la câteva întreceri, precum Cupa României pentru tineret (care a fost primul său concurs), Campionatul Naţional sau turneul internaţional „Cupa Dunării“. La Naţionale, a ocupat locul cinci, învins de campion, iar la „Cupa Dunării“ s-a clasat pe poziţia secundă la categoria 81 kg, după ce a pierdut în finală, la puncte, în faţa unui medaliat european din Republica Moldova.

„Îi mulţumesc antrenorului meu, maestrul Mihai Constantin, pentru implicarea în dezvoltarea mea ca sportiv şi nu numai. Să sperăm că voi obţine cât mai multe premii în continuare“, a precizat Andrei Drăgan.
 
Sursa foto: Facebook 

Citeşte şi: 

Boxerul Orhan Marcu, de la CS Farul Constanţa, medaliat cu argint la Cupa României (galerie foto)
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii