Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:32 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bogdan Brânzei, Eduard Chelariu şi Robert Andrei Isop Debut la Campionatul Mondial pentru luptătorii de la Kickbox Ursoi

ro

24 Sep, 2014 00:00 4777 Marime text
Campionatul Mondial WAKO pentru cadeţi şi juniori la Kick-boxing, întrecere care s-a desfăşurat în Italia, la Rimini, le-a prilejuit celor trei participanţi de la CS Kickbox Ursoi Constanţa (Bogdan Brânzei, Eduard Chelariu şi Robert Andrei Isop) debutul în competiţie.
 
Totodată, tinerii luptători, antrenaţi la club de Iulian Ursoi şi de Mihai Isop, s-au aflat, cu această ocazie, la primul lor concurs extern. Toţi trei au pierdut din primul meci, dar au arătat că sunt de viitor, în acest moment lipsindu-le experienţa internaţională. La categoria 67 kg, Chelariu a fost învins de Novak Radulovic, din Serbia, la categoria 63,5 kg, Brânzei a cedat în disputa cu Itay Gayer, din Israel, iar la categoria 63 kg, Isop a pierdut în faţa lui Uros Mucibabic, din Bosnia-Herţegovina.

România a cucerit trei medalii

România a participat cu opt sportivi, trei dintre ei cucerind câte o medalie (aur, argint şi bronz). Delegaţia a fost condusă de Ion Gârbea, şeful departamentului Kick-Box din cadrul Federaţiei Române de Arte Marţiale de Contact, preşedintele Clubului Român de Kendo (CRK) şi antrenor al lotului naţional. Acesta a fost ajutat în Italia de Mihai Isop.

 Caracterizările lui Ion Gârbea

„Mezinul lotului, Robert Andrei Isop, a luptat curajos, pierzând la puncte, la diferenţă mică. Este bine clădit, înalt şi are calităţi. Nu a împlinit încă 14 ani, cunoscându-se în evoluţia sa lipsa de experienţă. Eduard Chelariu este un sportiv extraordinar, dar adversarul său, reprezentant al unei şcoli de lupte foarte bune, a punctat mai mult, speculându-i greşelile, unele mari. În fine, în cazul lui Bogdan Brânzei, nici acesta nu a pierdut la diferenţă ridicată, dar oponentul său a ştiut să profite de slăbiciunile constănţeanului. Oricum, şi Brânzei are aptitudini“, a declarat Ion Gârbea.

„Oameni de echipă, pe care te bazezi”

Acesta a mai remarcat că cei trei luptători de la Kickbox Ursoi au linie bună, lucrează bine la club, dar trebuie să capete experienţă internaţională. „În Italia, au avut parte de o experienţă deosebită. Şi-au văzut nivelul. Sunt oameni de echipă, pe care te bazezi“, a mai spus Ion Gârbea.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii