Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:00 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Biletele de intrare la meciul FC Viitorul - Concordia Chiajna se pot achiziţiona de astăzi

ro

07 Dec, 2017 10:00 2227 Marime text
FC Viitorul aduce la cunoştinţă mai multe informaţii importante susţinătorilor şi spectatorilor care doresc să îşi achiziţioneze un document de acces în stadionul central din Complexul Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi” situat la Ovidiu, pentru a viziona meciuI FC Viitorul - Concordia Chiajna, din etapa a 21-a a Ligii 1, programat sâmbătă, 9 decembrie 2017, de la ora 17.00.

Biletele de intrare se vor putea achiziţiona la preţurile de 30 lei = Tribuna I, 20 lei = Tribuna a II-a, 10 lei = Peluza I şi Peluza a II-a.

Numărul maxim de bilete care vor fi achiziţionate de către o persoană, conform Legii 04/2012, va fi 4.

Biletele de acces se pot procura prin reţeaua Eventim (nu se vor mai comercializa bilete de acces pentru meci la casele de bilete amenajate, aşa cum a fost pe parcursul sezonului competiţional precedent): online pe www.eventim.ro şi în magazinele partenere.

Biletele se vor putea achiziţiona începând de astăzi, de la ora 10.00. Online, pe site-ul Eventim.ro și fcviitorul.ro, spectatorii vor putea achiziționa și bilete electronice, prin tehnologia print@home. Acestea se tipăresc de către cumpărători și vor fi validate prin scanare la intrare în tribunele stadionului.

În ziua programării meciului FC Viitorul - Concordia Chiajna, la stadionul "Central" se vor comercializa bilete de acces în tribune la casele de bilete ale stadionului, începând cu ora 15.00.

Persoană de contact din partea clubului Viitorul pentru informații cu privire la achiziționarea documentelor de acces este Alexandru Guteanu, telefon 0733735115.

Şi la meciul de sâmbătă, FC Viitorul va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanţa) - Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca sâmbătă, la ora 15.30, de la Palatul Copiilor Constanţa. Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.

Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii