Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:18 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bianca Mei-Roşu, de la LPS „Nicolae Rotaru“ Constanţa, a câştigat Cupa României la copii

ro

11 Oct, 2017 00:00 1888 Marime text
Cupa României la tenis de masă, întrecere la individual dedicată copiilor de 8 - 10 ani, s-a desfăşurat timp de două zile la Bistriţa, iar la fete pe primul loc s-a clasat Bianca Mei-Roşu, de la LPS „Nicolae Rotaru“ Constanţa. Aceasta a fost urmată pe podium de Ioana Alexandra Muraru (CSM Vatra Dornei) - poziţia a doua şi de Carmina Găman (CSS Craiova) şi Alesia Sferlea (CSM Zalău) - poziţia a treia.
 
La Buzău s-a desfăşurat turul Superligii Naţionale pe echipe, iar atât la feminin, cât şi la masculin reprezentantele Constanţei, CS Farul, respectiv CS Topstar TT, au ocupat poziţia a treia (după cinci victorii şi două înfrângeri), din opt formaţii participante. La feminin, CS Farul a înregistrat rezultatele: 5-3 cu Politehnica Iaşi, 5-1 cu Politehnica Cluj, 5-2 cu Romgaz Mediaş, 5-0 cu Pristavu Câmpulung, 5-0 cu CSM Dunărea Giurgiu, 3-5 cu ACS Dumbrăviţa şi 2-5 cu CSM Arad. Locul întâi a fost ocupat de ACS Dumbrăviţa, iar pe doi s-a situat CSM Arad.
 
Rezultatele băieţilor de la CS Topstar TT au fost: 5-0 cu Politehnica Cluj, 5-2 cu Electrica Sf. Gheorghe, 5-4 cu CSM Bistriţa, 5-2 cu CSU Craiova I, 5-2 cu CSS Odorheiu Secuiesc I, 2-5 cu CS Mioveni şi 3-5 cu CS Pristavu Câmpulung. Pe podium au mai urcat CS Mioveni (1) şi CS Pristavu Câmpulung (2).
 
Sursa foto: Federaţia Română de Tenis de Masă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii