Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:58 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alexandru Olteanu, secund la lotul naţional Baschetbaliştii de la Athletic Constanţa, locul patru pe ţară

ro

26 May, 2015 00:00 3159 Marime text


Baschet Club Athletic Constanţa a disputat finala mică a Campionatului Naţional (grupa valorică A), întrecere rezervată juniorilor de până în 16 ani.

La turneul final, disputat în sala Agronomia din Bucureşti, jucătorii pregătiţi de Alexandru Olteanu şi Bogdan Ivanovici au întâlnit, în partida pentru locul trei, echipa ACS Dan Dacian Bucureşti, în faţa căreia au pierdut cu 62-66. Din primele patru clasate, BC Atletic Constanţa este singura din afara Bucureştiului. Podiumul a fost completat de CS 4Sports Agronomia şi CSA Steaua CSM Eximbank, echipele care şi-au disputat finala mare, câştigată de prima formaţie cu 75-71. Lotul care a realizat performanţa de a ocupa poziţia a patra pe ţară a fost format din: Mario Takacs-Sixt, Călin Cazacincu, Sergiu Ursu, Andrei Oprean, Andrei Dumitrescu, Dinu Gavrilă, Alexandru Vidreanu, Rareş Mocanu, Andrei Bercea, Sever Coman, Cătălin Miloş şi Radu Stan. Pe parcursul întregului campionat, pentru BC Athletic au mai evoluat jucători importanţi, care au avut un rol însemnat în evoluţia echipei, precum Ionuţ Neacşu, dar care nu au putut juca la turneul final, din cauza accidentărilor. Antrenorul Alexandru Olteanu a fost numit antrenor secund la echipa naţională Under-16, din care face parte şi constănţeanul Andrei Oprean, acesta urmând a participa la Campionatul European din luna august.  
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • 13L 25 May, 2015 22:48 Bravo! Sportivi, parinti si antrenori, jocul de baschet (de performanta) incepe cu varsta de 16 ani. O echipa de baschet din Constanta nu s-a mai calificat la un turneu final de 13 ani. Iata ca BC Athletic Constanta a reusit aceasta performanta (locul 4 national) 2 ani consecutiv!