Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:36 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschetbaliştii de la Athletic au învins Steaua II „Constanţa a fost extraordinară“ (galerie foto)

ro

22 Nov, 2016 00:00 2435 Marime text
Echipa de baschet Athletic Constanţa a realizat a doua victorie în grupa 3 a Ligii 1, trecând cu 62-60 pe teren propriu de CSM Steaua II Eximbank, în etapa a şasea a campionatului. „Cu un public fantastic şi cu multe emoţii, BC Athletic se impune. Un meci deosebit prestat de ambele echipe! Constanţa a fost extraordinară! Hai Athletic!“, s-a postat pe pagina de Facebook a clubului constănţean.

„Vom creşte de la meci la meci”

Cu două minute înainte de final, scorul era 58-58, iar Adrian Trandafir, de la BC Athletic, a marcat un coş de trei puncte, înclinând balanţa victoriei înspre echipa gazdă. „A fost o victorie grea, dar muncită şi meritată. Băieţii s-au mobilizat foarte bine. Am alergat de la început şi până la ultimul fluier. Se putea şi mai bine, dar deocamdată atât putem. Vom creşte de la meci la meci, iar pe viitor vom face surprize mult mai mari. Aruncările de trei puncte contează foarte mult, te distanţează de adversar. Trebuie să exersăm mai mult jocul cu pivotul, îl avem pe Şenai Isleam, care are 2,17 m şi ne ajută foarte mult. Urmează meciul cu Dinamo, pe care nu îl tratăm însă ca pe unul mai simplu. Nu plecăm niciodată cu această idee“, a declarat Adrian Trandafir, baschetbalist la BC Athletic.

Se găsesc tricouri cu BC Athletic

Oficialii clubului constănţean au anunţat că, de la meciul cu Steaua II, la partidele susţinute de BC Athletic vor putea fi achiziţionate atât tricouri ale formaţiei locale (Baschet Made in Constanta), cât şi replici ale echipamentului de joc oficial al sezonului 2016 - 2017 de Liga 1 BC Athletic (la comandă). „Toate sumele obţinute în urma vânzării acestora se vor îndrepta către campania deja în derulare «Sănătate prin Sport», în care BC Athletic este implicată alături de Asociaţia Terra Semper Fidelis Perspectivă pentru Viitor“, au spus cei de la BC Athletic.

Victorie şi la juniori

Clubul constănţean a înregistrat o victorie şi în Campionatul Naţional de juniori Under-18, debutând pozitiv în retur contra echipei CSS1 Constanţa. „Cu o sală Flămânda neîncăpătoare, juniorii BC Athletic U-18 se impun în meciul cu CSS 1 Constanţa cu scorul de 79-44. Chiar dacă am avut câţiva jucători absenţi motivat, echipa a intrat şi a terminat acest meci cu o atitudine schimbată şi cu o motivaţie ce s-a simţit şi-n tribune. Felicitări ambelor echipe şi felicitări Constanţei pentru că umple săli de baschet la meciuri de juniori! Ce a fost în tribune şi pe parchet a reprezentat Baschet Made in Constanţa!“, au punctat oficialii BC Athletic.
Sursa foto: BC Athletic
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii