Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:09 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baschetbalistele de la Phoenix Ştiinţa joacă sâmbătă la Constanţa. Vor prima victorie în Grupa Roşie

ro

05 Jan, 2019 00:00 1159 Marime text
Reprezentantele Constanţei în Liga Naţională de baschet, Phoenix Ştiinţa (la fete) şi BC Athletic (la băieţi), susţin sâmbătă, 5 ianuarie, primele meciuri de campionat din noul an.
 
Aflată pe locul şase (din şapte echipe), cu 13 puncte, în Grupa Roşie a competiţiei (primul eşalon valoric), Phoenix Ştiinţa întâlneşte pe teren propriu CSM Târgovişte (locul 3, cu 18 puncte), în etapa a treia. Meciul este găzduit de Sala Sporturilor din Constanţa, de la ora 18.00. În primele două partide din Grupa Roşie, jucătoarele de pe litoral au înregistrat înfrângeri.
 

Meciul se anunţă echilibrat şi spectaculos

 
„După aproape o lună în care a evoluat numai în deplasare, Phoenix Ştiinţa Constanţa începe anul 2019 cu noi obiective ambiţioase şi un prim meci în Sala Sporturilor din Constanţa. În prima partidă de acasă din acest an, programată pentru sâmbătă, 5 ianuarie, de la ora 18.00, fetele noastre vor juca împotriva celor de la CSM Târgovişte, în cadrul etapei a treia din faza a doua a Ligii Naţionale. Ambiţia este cu atât mai mare pentru jucătoarele noastre cu cât vor să înceapă anul cu o victorie, care să aducă totodată şi primul succes în această fază a competiţiei. Şi cum meciul se anunţă unul echilibrat şi spectaculos, ne invităm suporterii la sală pentru a ne bucura împreună de baschet“, este mesajul Phoenix Ştiinţa.
 

Partida precedentă, de pomină!

 
Aflată pe locul trei (din patru formaţii) în grupa B a Ligii Naţionale, cu 14 puncte, BC Athletic va juca sâmbătă, de la ora 18.00, pe terenul lui CSM Mediaş (locul 1, cu 18 puncte). „Anul 2019 începe pentru BC Athletic cu o etapă în deplasare. În primul meci al anului nou, Gladiatorii din Tomis fac deplasarea la Mediaş. Ultimul meci recent încheiat între Athletic şi Mediaş a ridicat tribunele în picioare, atunci când Gladiatorii au câştigat în prelungiri cu 64-63, printr-un coş de 3 puncte la ultimul atac! Meci greu în weekend la Mediaş! Team is everything!“, au precizat cei de la BC Athletic.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii