Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:55 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Balul Caritabil al Primăverii Donaţii către performerii CS Farul de la caiac-canoe - 35.000 de lei şi o canoe (galerie foto)

ro

21 Mar, 2016 00:00 1979 Marime text


Cea de-a cincea ediţie a Balului Primăverii, eveniment caritabil de mare ţinută, s-a desfăşurat sâmbătă, la localul Melody din Mamaia, în organizarea Marii Loji Naţionale din România. Manifestarea a avut ca scop strângerea de fonduri în vederea susţinerii Clubului Sportiv Farul Constanţa, secţia de caiac-canoe.
 
La evenimentele precedente, banii strânşi din vânzarea biletelor de participare şi din donaţii au ajuns la copiii talentaţi ai Colegiului de Arte „Regina Maria“, însă, în acest an, s-a decis ca şi sportivii să fie susţinuţi, în special cei de la secţii mai puţin sprijinite.
 
La balul de sâmbătă seara, au fost prezente aproximativ 400 de persoane, printre care şi ministrul Tineretului şi Sportului, Elisabeta Lipă, fostă mare canotoare, de cinci ori campioană olimpică şi multiplă medaliată la cele şase ediţii ale Jocurilor Olimpice la care a participat. Printre invitaţi s-au aflat şi directorul Teatrului pentru Copii şi Tineret „Căluţul de Mare“, Lică Gherghilescu, şeful Direcţiei Judeţene a Arhivelor Statului Constanţa, Virgil Coman, dar şi Elena Frâncu, membru în Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.
 
La sfârşit, organizatorii au donat 35.000 de lei, dar şi o canoe profesională în valoare de 5.000 de euro sportivilor talentaţi de la CS Farul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii