Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Axiopolis Cernavodă, meci cu FCSB II Liderul SSC Farul joacă astăzi cu Victoria Traian, ultima clasată, fără niciun punct

ro

03 Apr, 2018 00:00 2765 Marime text
Cele două reprezentante ale judeţului Constanţa în seria secundă a Ligii a 3-a de fotbal, SSC Farul Constanţa şi Axiopolis Cernavodă, susţin astăzi, de la ora 17.00, partidele din etapa a 17-a a campionatului. Lider în clasament, SSC Farul întâlneşte pe teren propriu ultima clasată, Victoria Traian, în vreme ce Axiopolis (locul 3 în ierarhie) joacă în fieful celei de-a cincea clasate, FCSB II.
 
Cu patru victorii din patru şi fără gol primit în partidele din 2018, parcurs ireproşabil care a urcat-o pe locul întâi, cu cele mai mari şanse pentru promovarea imediată în Liga a 2-a, SSC Farul se duelează cu singura echipă care a pierdut toate meciurile de până acum. Astfel că în partida de la Techirghiol nu se poate pune decât problema scorului. „Până la derby-ul campionatului, cu Progresul 1944 Spartac, de pe terenul nostru (n.r. de pe 14 aprilie), mai avem două jocuri (cu Victoria Traian acasă şi cu CSM Rm. Sărat în deplasare), iarăşi la distanţă de câteva zile (n.r. astăzi şi vineri, 6 aprilie). Sperăm să trecem cu bine de cele două confruntări şi sunt convins că o putem face. După care vine cel mai important test din retur, având în vedere şi acel accident din tur (n.r. SSC Farul a pierdut cu 0-7)“, a declarat Petre Grigoraş, antrenorul principal al SSC Farul.
 

„Săptămâna patimilor pentru suflarea faristă“

 
„Farişti, euforia şi sentimentele frumoase pe care le-am trăit în aceste două deplasări consecutive (n.r. cu Unirea Slobozia şi Axiopolis Cernavodă) ne vor însoţi încă mult timp de acum încolo. Ştiam că vă veţi mobiliza exemplar pentru aceste două partide şi aşa a fost! Astăzi (n.r. ieri), începe o nouă săptămână grea, o săptămână a patimilor pentru suflarea faristă. O săptămână în care vom juca două meciuri, unul mâine (n.r. astăzi), cu Victoria Traian, ultima clasată şi unul în cea mai lungă deplasare din acest sezon (260 km), la Râmnicu Sărat, chiar în Vinerea Mare! O săptămână în care sperăm ca pe data de 4 aprilie să facem anunţul oficial că partida cu Progresul Spartac 1944 Bucureşti se va disputa pe stadionul «Farul»! Perioada bună pe care o traversăm este o încununare a muncii întregului colectiv, a tuturor suporterilor şi a voluntarilor care au pus umărul la ecologizarea arenei din strada Primăverii nr. 2. Pentru toate acestea, vă mulţumim din suflet! Vă aşteptăm alături de noi şi în continuare! Mai sunt nouă finale! Împreună ducem mai departe spiritul farist!“, se arată pe pagina de Facebook a SSC Farul.
 

Vor să recupereze punctele pierdute

 
Axiopolis Cernavodă vine după eşecul cu 0-1 de pe teren propriu cu SSC Farul şi speră să recupereze punctele pierdute, având în această săptămână două meciuri în deplasare, astăzi cu FCSB II şi vineri cu CSM Olteniţa (locul 10). „Nu suntem afectaţi psihic după meciul cu SSC Farul, aşa cum s-a întâmplat în partida din tur (n.r. pierdută cu 1-3), când, în disputa imediat următoare, am făcut egal, 2-2, acasă cu CSM Olteniţa. Aşteptăm meciul cu FCSB II cu încredere. Dacă adversarii nu vor primi întăriri de la echipa mare, şansele sunt egale. Oricum, ambele partide din această săptămână sunt grele“, a declarat Gheorghe Stănculescu, preşedintele secţiei de fotbal a clubului din Cernavodă.
 

Progresul 1944 Spartac are meci cu FC Voluntari II

 
Celelalte meciuri de astăzi, de la ora 17.00, din etapă, sunt Înainte Modelu - CSM Olteniţa, Metalul Buzău - Sportul Chiscani, Delta Dobrogea Tulcea - Unirea Slobozia, Progresul 1944 Spartac - FC Voluntari II şi CSM Rm. Sărat - Agricola Borcea. Clasament: 1. SSC Farul - 44p, 2. Progresul 1944 Spartac - 42p, 3. Axiopolis - 38p, 4. Metalul Buzău - 34p, 5. FCSB II - 33p, 6. Unirea Slobozia - 32p, 7. FC Voluntari II - 31p, 8. Înainte Modelu - 22p, 9. CSM Rm. Sărat - 20p, 10. CSM Olteniţa - 13p, 11. Agricola Borcea - 11p, 12. Delta Dobrogea Tulcea - 10p, 13. Sportul Chiscani - 10p, 14. Victoria Traian - 0p.
 
Sursa foto: Facebook (Farul TV)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii