Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:26 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autocar pus la dispoziția pentru suporteri la meciul România U21 - Elveția U21

ro

04 Sep, 2017 22:45 1896 Marime text
Marți (5 septembrie), de la ora 19.00, pe stadionul Central din Complexul Academiei Hagi va avea loc confruntarea naționalelor de tineret ale României și Elveției, din Grupa 8 preliminară de calificare la EURO 2019.

FC Viitorul vine în sprijinul suporterilor constănțeni care nu au mijloc de transport personal și le va asigura autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanţa) - Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu).

Autocarul va pleca marți  (5 septembrie 2017), la orele 17.30 de la Palatul Copiilor Constanţa. Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.
 
ATENȚIE: Abonații sezonieri ai Viitorului (posesorii de abonamente tip card ai Viitorului pentru sezonul 2017/2018) NU au intrarea asigurată la meciul România U21 - Elveția U21 și vor trebui să-și achiziționeze bilete pentru a putea urmări din stadion această confruntare!
 
Biletele pentru partida cu Elveția sunt disponibile online numai pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro. Prețul unui bilet este de 10 lei (Tribuna I și Tribuna II). Acestea pot fi achiziționate doar cu cardul, în varianta print-at-home prin care fanii își pot imprima singuri biletul, fără costuri suplimentare. (IMPORTANT! În cazul achiziționării mai multor e-ticket-uri, e necesară printarea biletelor din toate link-urile recepționate pe adresa de e-mail).

De asemenea, în ziua meciului, pe 5 septembrie, tichetele vor fi disponibile și la casele de bilete de la stadion. Programul acestora va fi 16:00 - 19:00.

Sursa text: fcviitorul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii