Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:11 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Auraş Braşoveanu - „Va fi suspendat“ ​Nemulţumit, fundaşul Daniel Ciobanu a părăsit cantonamentul FC Farul

ro

11 Aug, 2015 00:00 3333 Marime text
Fundaşul central Daniel Ciobanu (21 de ani) a părăsit cantonamentul FC Farul, acuzând restanţele financiare pe care le are clubul faţă de el şi neînţelegerile cu şefii grupării în privinţa rezolvării acestei situaţii. 

„În cazul meu, restanţele se ridică la şapte luni. Nu mai am niciun ban, nici părinţii nu au de unde să-mi dea. Joi, am discutat şi am transmis ca ori să renunţ la bani şi să fiu lăsat liber de contract, ori să mi se dea acum unul - două salarii şi, dacă au nevoie de mine în continuare, să mă păstreze. Am spus că aştept un răspuns până duminică. Mi s-a spus însă că pot pleca chiar atunci. Ieri (n.r. duminică), am părăsit cantonamentul, anunţând inclusiv antrenorii, şi m-am întors acasă, la Iaşi“, a declarat Daniel Ciobanu.

Drepturi financiare diminuate cu 25%

„Jucătorul a spus că vrea să plece şi că este dispus să renunţe la restanţe. Acestea nu sunt însă atât de mari pe cât a spus el. Ciobanu are de primit bani pe trei luni şi 20% din a patra lună. La fel ca întregului lot, drepturile financiare din sezonul trecut i-au fost diminuate cu 25%, pentru clasarea pe ultimul loc. Vineri, Giani Nedelcu, preşedintele Consiliului Director, a transmis prin mine că Farul nu are intenţia de a renunţa la Ciobanu. Jucătorului i s-a transmis că dorinţa clubului e de a continua colaborarea. Până la sfârşitul lunii septembrie, în tranşe, restanţele către el se închid. A plecat ameninţând că nu-l mai interesează. Va răspunde pentru faptul că a părăsit cantonamentul. Va fi suspendat pe perioada rămasă din contract, un an. Bănuiesc că a fugit de concurenţă. În cazul său, există precedent. Şi în iarnă a plecat, dar apoi s-a întors“, a spus Auraş Braşoveanu.

Vineri, următorul amical

FC Farul susţine următorul meci amical vineri, 14 august, la Constanţa, cu echipa Delta Dobrogea Tulcea, din Liga a III-a. Miercuri, 19 august, este prevăzută o nouă partidă de verificare, la Brăila, cu Dacia Unirea (Liga a II-a), „marinarii“ pregătind astfel (în condiţii de deplasare) prima dispută oficială din noul sezon, partida din faza a patra a Cupei României, pe care o vor disputa mai mult ca sigur cu Viitorul II, la Ovidiu, pe 26 august, de la ora 17.30.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii