Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:55 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au venit senegalezii!

ro

05 Feb, 2003 00:00 699 Marime text

Sene Papa Daouda si Cesar Da Costa au aterizat, ieri dupa-amiaza, pe Aeroportul Bucuresti-Otopeni * Dupa ce au mers pe la Ambasada Bulgariei, cei doi urmau sa ajunga aseara la Constanta cu o masina pusa la dispozitie de club

Cei doi jucatori senegalezi pe care conducerea divizionarei A de fotbal FC Farul Constanta ii astepta sa vina in probe inca de saptamana trecuta au ajuns ieri in Romania. Sene Papa Daouda si Cesar Da Costa au fost propusi Farului de impresarul Aurel Damian si fostul jucator al Otelului Galati, Nae Burcea, stabilit acum in Franta. Sene Papa Daouda este un fundas central in varsta de 26 ani, de 1,89 m si 80 kg, care poate evolua si pe postul de libero. Cesar Da Costa are 25 de ani, o inaltime de 1,86 m si o greutate de 82 kg si evolueaza pe postul de atacant. Cei doi jucatori de culoare au aterizat, ieri, pe Aeroportul Bucuresti-Otopeni in jurul orei 14.00, unde au fost asteptati de o masina a clubului farist. Ei au mers imediat la Ambasada Bulgariei in Romania, pentru a se interesa de viza pentru Bulgaria, deoarece, in cazul in care vor da randament, vor merge luni cu echipa constanteana in cantonamentul de la Albena. Senegalezii erau asteptati sa ajunga in Constanta aseara tarziu. Antrenorul Ion Marin i-ar putea vedea la lucru pe cei doi in meciul-test de astazi, pe care Farul il va sustine de la ora 11.00. Apropo de acest meci, varianta amicalului cu Dacia Unirea Braila a picat la solicitarea tehnicianului constantean, care si-a manifestat dorinta de a-i urmari pe toti jucatorii valizi din lot. Daca suprafata de joc va permite, meciul-test se va tine pe stadionul "Gheorghe Hagi", daca nu, pe un teren din localitate.

Mosu` si-a "scos atele"

Cosmin Mocanu, jucatorul Farului accidentat grav de dinamovistul Dan Alexa, a fost ieri la Bucuresti pentru a-si scoate copcile de la a doua operatie de ligamente. Mocanu se simte mai bine si va urma un program de recuperare si refacere la clinica "Grand" din Eforie Sud. Ceilalti doi jucatori care trebuiau ieri sa se opereze de menisc la Eforie Sud s-au razgandit peste noapte si au informat conducerea clubului ca vor sa se opereze la Bucuresti, la doctorul Filipescu. Ei trebuie sa astepte insa pana pe 11 februarie, cand renumitul doctor va reveni in tara din SUA.

Marian Dinu, la tineret

Ramas la dispozitia clubului dupa demiterea principalului Viorel Hizo, secundul Marian Dinu a ocupat o vreme un post de vicepresedinte la clubul farist. De ieri, Dinu a fost informat ca se va ocupa, alaturi de Vasile Manaila (principal) si Ion Rauta (secund), de echipa se tineret. Dinu si Manaila urmeaza sa-si imparta atributiunile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii