Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:18 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au depus dosarul Ce şanse sunt ca FC Farul să obţină licenţa pentru Liga 1

ro

01 Apr, 2016 00:00 2649 Marime text
FC Farul a depus ieri documentaţia pentru obţinerea licenţei necesare pentru a evolua în Liga 1, în eventualitatea promovării. „Am primit unele recomandări privind completarea dosarului financiar cu unele declaraţii. În ce priveşte celelalte criterii, este o singură observaţie, să facem dovada că avem contract cu o clinică medicală. Adăugirile trebuie să le realizăm până pe 6 mai. Eu zic că vom obţine licenţa. E posibil însă sub o anumită sancţiune, dar rămâne de văzut. Nu neapărat de puncte, poate fi numai financiară“, a declarat Auraş Braşoveanu, preşedintele executiv al FC Farul.

„Ilie Stan s-a arătat foarte hotărât să-i oprească“

În privinţa celor doi jucători noi care au sosit la echipă la începutul acestei săptămâni, atacantul Alexandru Ioniţă şi jucătorul de bandă stângă Leonard Manole, aceştia vor rămâne la Farul. După ce i-au văzut la antrenamente, antrenorii „marinarilor“ au ajuns la concluzia că Ioniţă şi Manole pot ajuta echipa. „Din discuţiile pe care le-am avut aseară (n.r. miercuri seară), antrenorul Ilie Stan s-a arătat foarte hotărât să-i oprească“, a spus Braşoveanu.

Adrian Ionescu, suspendat cu Gloria Buzău

FC Farul susţine ultimul meci din sezonul regular sâmbătă, la Constanţa, de la ora 11.00, cu Gloria Buzău. „Marinarii“ nu îi pot folosi pe mijlocaşii Adrian Ionescu (suspendat) şi Ninel Corcoveanu (accidentat), în vreme ce un alt mijlocaş, Marius Tigoianu, e incert. Fundaşul Florin Popa, în schimb, e refăcut complet, după ce s-a lovit la cap în meciul cu ACS Berceni.
 
Sursa foto: Facebook (Mamaia TV - webics.ro)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii