Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:32 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au condus-o cu şase goluri la pauză pe Holstebro HCM Constanţa a încheiat pe locul trei grupa din Cupa EHF (galerie foto)

ro

23 Mar, 2015 00:00 1477 Marime text
Campioana României la handbal masculin, HCM Constanţa, a înregistrat o remiză, scor 34-34 (21-15), ieri, la Constanţa, în meciul cu echipa daneză Team Tvis Holstebro, ultimul din grupa B a Cupei EHF.
 
HCM nu a obţinut calificarea în faza următoare a competiţiei, ratând acest obiectiv cu o rundă înaintea finalului. De cealaltă parte, Holstebro câştigase grupa înaintea meciului de la Constanţa, astfel că pentru ambele adversare din Sala Sporturilor partida nu mai prezenta importanţă. Pentru HCM au marcat L. Toma - 11 goluri (4 de la 7 m), Humet - 7, Rakcevic - 5, Vujadinovic - 4, Cutura - 3, Gal - 2, Cristescu şi Tucanu - câte un gol. De la Holstebro, cele mai multe goluri le-au înscris Larholm şi Larsen - câte 6. În cealaltă partidă a rundei, Fraikin BM. Granollers (Spania) a dispus pe teren propriu de St. Petersburg HC (Rusia) cu 30-26, clasamentul final fiind: 1. Holstebro - 10p, 2. Granollers - 7p, 3. HCM - 4p, 4. St. Petersburg - 3p. În grupă, HCM a înregistrat o victorie, două egaluri şi trei înfrângeri, golaveraj 163-178.

„Pe final, condiţia fizică şi oboseala şi-au spus cuvântul în tabăra noastră“

„Am făcut un meci extraordinar de bun, am condus şi la şase goluri. E bine însă că am câştigat totuşi ceva şi nu am pierdut. Pe final, condiţia fizică şi oboseala şi-au spus cuvântul în tabăra noastră. N-am mai gândit, n-am mai fost lucizi, dar mă bucur că a ieşit aşa. La noi a intrat foarte bine în meci Gal. A avut curaj şi trebuie felicitat. Are calităţi deosebite şi poate ajunge departe. În partea secundă, danezii au fost mai inspiraţi. Au avut şi bancă mai lungă. A fost un meci de pregătire foarte bun pentru meciurile de campionat care urmează, unele foarte importante pentru noi. Obiectivul lui HCM e să termine în primele trei în Liga Naţională. Publicul ne-a ajutat mult şi astăzi (n.r. ieri). Îi iubim pe fani şi îi aşteptăm în continuare alături de noi“, a declarat căpitanul lui HCM, Laurenţiu Toma.

Mesajele suporterilor constănţeni

La meciul de ieri, suporterii constănţeni au afişat un banner cu mesajul: „Pentru tot ce aţi făcut anul acesta, sunteţi eroii noştri!“ De asemenea, au avut mesaje de apreciere şi la adresa a doi jucători: „Super Rakcevic - I Am Simply The Best“ şi „Thunder Humet - Why Always Me?“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii