Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:36 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atletul Răzvan Grecu, din Constanţa, campion naţional de juniori 1 (galerie foto)

ro

29 Feb, 2016 00:00 2630 Marime text


Atletul constănţean Răzvan Grecu (CSS1 - CS Farul; antrenor, Daniel Cojocaru) a devenit campion naţional de sală la juniori 1 în proba de triplusalt, în condiţiile în care el este în ultimul an de juniori 2. Răzvan Grecu s-a impus la întrecerea din Bucureşti, cu o performanţă de 15,05 m, mai bună cu 18 centimetri decât cea mai bună săritură a celui de-al doilea clasat.
 
Recordul personal de sală al lui Răzvan este de 15,63 m, pe care l-a realizat de curând şi cu care a îndeplinit baremul de participare la Campionatul Mondial de juniori 1.


 
La Naţionalele din capitală, de la Constanţa au mai urcat pe podium Ioana Manoliu (LPS „Nicolae Rotaru“ - CS Farul; antrenoare, Carmen Botea), argint la lungime (5,95 m) şi bronz la triplusalt (12,42 m - nou record personal) şi Cristian Nedelcu (CS Farul - CSU Galaţi; antrenori, Cecilia Gevat şi Alin Larion), care a devenit vicecampion la 60 m garduri (8,16 s).
 
Un alt reprezentant al CS Farul, Cristi Nicuşor Boboc (antrenor, Daniel Cojocaru), s-a clasat pe locul cinci la Campionatul Balcanic de sală al seniorilor, de la Istanbul, cu 15,65 m.   
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii