Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:03 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aterizare de urgenţă Antrenorul Cristian Cojocaru şi şapte rugbyşti de la Cleopatra, zbor cu peripeţii spre Canada (galerie foto)

ro

10 Mar, 2015 00:00 2310 Marime text
Antrenorul de rugby de la Tomitanii Constanţa, Cristian Cojocaru, şi şapte sportivi de la Cleopatra Mamaia, au avut parte de o călătorie cu peripeţii spre Canada, acolo unde echipa naţională de până în 19 ani a României susţine în această perioadă un stagiu de pregătire. 

Cristian Cojocaru face parte din staff-ul tehnic al lotului reprezentativ, iar cei şapte rugbyşti (Ovidiu Cojocaru, Andrei Iurea, Alexandru Cozma, Cristian Strătilă, Sebastian Agapie, Ionel Melinte şi Florin Popa) au fost convocaţi, alături de alţi 19 sportivi de la cluburi din ţară, pentru cantonamentul din Canada, de la Victoria, care se desfăşoară până pe 16 martie. În această perioadă, România va susţine şi două partide amicale, cu echipa similară a Canadei, astăzi (de la ora locală 10.00) şi sâmbătă, 14 martie (de la ora locală 18.30).

Potrivit site-ului oficial al Federaţiei Române de Rugby, drumul până în Canada a fost unul cu peripeţii. Una dintre persoanele care se aflau alături de rugbyşti în avionul de Canada a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgenţă, astfel că zborul a fost întrerupt, iar aeronava a aterizat în Islanda. Din această cauză, s-a produs o întârziere de două ore, iar lotul României a pierdut legătura către Victoria. Singura soluţie găsită a fost plecarea către destinaţie divizat, în trei zboruri diferite.

Juniorii Under-18 sunt în Scoţia

În această perioadă, un alt lot al României efectuează un stagiu de pregătire în străinătate. Este vorba de selecţionata Under-18, care, până pe 15 martie, se va afla în Scoţia, la Edinburgh. Printre cei trei antrenori se află şi Nicolae Radu Mocanu, de la Cleopatra Mamaia, iar din lot fac parte constănţenii: Mădălin Mihalache, Dragoş Burlacu, Mihai Lămboiu, Cătălin Mişcoci, Tudor Boldor (Tomitanii), Alin Davidoaea şi Ionuţ Pântea (Cleopatra). Tricolorii vor disputa şi două partide de verificare, cu formaţia Under-17 a Scoţiei, ambele la Meggetland Sports Complex, astăzi (de la ora locală 19.00) şi sâmbătă, 14 martie (de la ora locală 11.00).  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii