Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:38 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astăzi, sunt aşteptaţi patru jucători experimentaţi FC Farul îl testează pe fratele dinamovistului Cosmin Matei (galerie foto + video)

ro

20 Jul, 2015 00:00 4393 Marime text
După ce căpitanul din sezonul trecut, Florin Pătraşcu, şi-a prelungit contractul cu FC Farul, la Constanţa sunt aşteptaţi, astăzi, alţi patru jucători cunoscuţi. Sâmbătă, „marinarii“ au susţinut un joc „în familie“
 
Antrenorii FC Farul, Constantin Gache, Ion Barbu şi Gică Mina, i-au urmărit, sâmbătă, la lucru, într-un joc-şcoală, pe majoritatea jucătorilor din lot, dorind să-şi facă o impresie în special asupra celor tineri şi foarte tineri sosiţi în probe. Printre ei se află şi fratele mai mic al unui fost jucător al „marinarilor“, acum la Dinamo. Astăzi, sunt aşteptaţi la Constanţa mai mulţi jucători experimentaţi cu care şefii clubului au căzut de acord.

Jocul „în familie“ de sâmbătă a fost găzduit de terenul Farul II. Constantin Gache i-a urmărit pe jucători din tribună, Ion Barbu a arbitrat meciul, iar Gică Mina s-a aflat pe margine. S-au jucat două reprize de câte 35 de minute, echipele fiind: „Albaştrii“ - I. Dinu - Cl. Popa, Topor, Erdal, Halmaghe - Suciu, Al. Ene, Al. Matei, Fotescu - Vieru, Ciochină; „Albii“ - Lazăr - Meleandră, D. Ciobanu, Ţăranu, Giurgiu - Corcoveanu, V. Ion, Voinea, Cazan - Pâslaru, Butoi. După pauză, au mai jucat Neguţu, Stoian, Ichim şi portarul Tătar.

Penalty ratat

Partida s-a terminat la egalitate, 1-1 (1-1). Ciochină a deschis scorul, iar Valentin Ion a egalat. La 1-1, în prima repriză, „albaştrii“ au beneficiat de o lovitură de la 11 m, dar stoperul Erdal Ali a ratat. Au fost şi o serie de jucători care nu au evoluat sâmbătă. Igiroşanu, Plămadă, Băjan, Olaru şi Caciandone se confruntă cu probleme medicale, iar Florin Pătraşcu a efectuat doar alergări uşoare, tehnicienii constănţeni neavând nevoie de verificări în cazul său. Florin urma să fie folosit doar dacă se accidenta cineva, însă nu a fost cazul.

A jucat în Germania

Dintre cei noi, Alexandru Matei este fratele mai mic al fostului mijlocaş al Farului, actualmente la Dinamo, Cosmin Matei. Alexandru are 16 ani şi opt luni, joacă tot la mijlocul terenului, iar în timpul meciului s-a mişcat bine. Este mingicar, iar în prima repriză a avut şi o bară. Puştiul vine de la Chindia Târgovişte, iar sâmbătă a purtat tricoul cu numărul opt. Fundaşul central Topor (născut în anul 1991) a evoluat ultima dată la Înainte Modelu (Liga a III-a). Suciu vine de la juniorii Farului (grupa 1996), Ene (1995) a evoluat la o echipă buzoiană, iar Fotescu (1995 şi el) a jucat ultima dată la o formaţie de ligă regională din Germania. Andrei Lazăr şi Rareş Tătar sunt doi portari de la grupa 1998 a Farului. După meci, antrenorii constănţeni au decis să nu oprească cinci dintre cei testaţi: Neguţu, Stoian, Ichim, Fotescu şi Ene.

Înţelegere şi cu Alin Pătraşcu

Astăzi, sunt aşteptaţi la Constanţa patru jucători exprimentaţi cu care Farul a căzut de acord: atacanţii Sorin Chiţu (35 de ani) şi Adrian Pătulea (30 de ani), fundaşul stânga Daniel Barna (28 de ani), toţi trei foşti jucători de-ai „marinarilor“, dar şi mijlocaşul Alin Pătraşcu (25 de ani), care vine de la ACS Berceni. „Mâine (n.r. astăzi), aşteptăm răspuns şi de la Vasilică Cristocea“, a spus preşedintele executiv al FC Farul, Auraş Braşoveanu, care a completat că gruparea constănţeană se află în tratative şi cu alţi jucători cunoscuţi.

Alexandru Muscă - „Nimic concret“

De la partida de sâmbătă a lipsit şi tânărul atacant Alexandru Muscă (19 ani), a cărui situaţie contractuală nu e rezolvată. „Contractul meu cu Farul s-a încheiat. Am avut două discuţii, în vederea prelungirii. Eu vreau să rămân la Farul, dar, deocamdată, nu am primit niciun răspuns concret din partea clubului. Mâine (n.r. astăzi), vin la club pentru ultima discuţie“, a declarat Alexandru Muscă, fotbalist impresariat de fostul stelist Sorin Paraschiv.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii