Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:17 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astăzi sunt alegeri la Federaţia Română de Volei. La funcţia de preşedinte candidează şi Serhan Cadâr

ro

31 Mar, 2016 00:00 2865 Marime text
 

Adunarea Generală Ordinară de Alegeri la Federaţia Română de Volei se desfăşoară, astăzi, la Bucureşti, de la ora 11.00. Pentru funcţia de preşedinte al forului candidează şi constănţeanul Serhan Cadâr, conducătorul CS Academia de Volei Tomis Constanţa şi fost director executiv al Club Volei Municipal Tomis Constanţa. S-au înscris în cursă, pentru un mandat de patru ani, patru persoane, Serhan Cadâr urmând a se duela cu Gheorghe Vișan (actualul preşedinte), Dan Gârleanu și Sandu Kapelovies. La evenimentul de astăzi candidează încă un constănţean, antrenorul Constantin Ferenţi, pentru funcţia de membru al Consiliului Director al FRV.
 
Proiectul lui Serhan Cadâr, dacă oficialul din Constanţa va fi ales şef al FRV, prevede, printre altele, ridicarea unui sediu al Federaţiei, hotel şi teren de joc, înfiinţarea unui departament de marketing, vânzări şi publicitate, care să atragă fonduri şi să se ocupe de imaginea FRV, stabilirea clară, cu contracte pe minimum doi ani, a staffurilor tehnice la loturile naţionale, revigorarea voleiului juvenil, crearea unei ligi profesioniste, ş.a. Totul trebuind să ducă la clasarea echipelor naţionale, în anul 2020, între primele şase din Europa.
 
„Este un moment deosebit de important pentru mine, atât în ce priveşte profesia, cât şi viaţa. După 40 de ani de activitate în calitate de arbitru şi membru în diferite comisii ale FRV, am decis să fac pasul decisiv şi să candidez la şefia Federaţiei. Încerc să fac mai mult pentru voleiul românesc. Vreau la Federaţie pentru voleiul românesc, nu pentru Constanţa, nu pentru interesul personal. E momentul să-i dau ceva voleiului“, a declarat Serhan Cadâr.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii