Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:19 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astăzi şi mâine, turneu în Belgia HCM joacă în preliminariile Ligii Campionilor

ro

06 Sep, 2014 00:00 1736 Marime text


Campioana României la handbal masculin, HCM Constanţa, dispută preliminariile Ligii Campionilor, turneul având loc în Belgia, astăzi şi mâine.


Alături de echipa constănţeană mai participă gazdele de la Hubo Initia Hasselt, Beşiktaş Istanbul (Turcia) şi Haslum (Norvegia). Astăzi, de la ora 21.00, HCM întâlneşte Hubo. Celălalt meci din prima zi este Beşiktaş - Haslum, care se joacă de la ora 18.30.

Învingătoarele din aceste partide vor juca mâine, de la ora 18.00, în finală, iar cine se va impune va accede în grupa principală B a Ligii Campionilor, alături de SG Flensburg-Handewitt (Germania, campioana en-titre), FC Barcelona (Spania), KIF Kolding (Danemarca), Alingsas (Suedia) şi Orlen Wisla Plock (Polonia). HCM va juca în Belgia fără interul dreapta Marius Sadoveac. Acesta a decis să se despartă de campioana României, pentru care a evoluat în ultimii şase ani.

HCM Constanţa a pierdut la masa verde, cu 0-10, trofeul Supercupei României, pe care îl câştigase pe teren în faţa echipei Ştiinţa Bacău, cu 24-21. Comisia de Competiţii a Federaţiei Române de Handbal a decis că HCM l-a folosit pe pivotul muntenegrean Mladen Rakcevic fără drept de joc, astfel că a acordat victoria adversarilor.

Victorie importantă pentru CSU Neptun

Echipa de handbal feminin CSU Neptun Constanța a realizat o victorie importantă în lupta pentru menţinerea în Liga Naţională. Învinse în prima etapă, 28-31 în deplasare cu CSM Cetate Deva, jucătoarele pregătită de Ion Crăciun şi Florin Cazan s-au impus apoi cu 30-22 (12-10) pe terenul formaţiei Mureşul Tg. Mureşul, în etapa a doua a campionatului. Pentru CSU Neptun cele mai multe goluri, opt, le-a marcat Enescu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii