Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astăzi, la Ovidiu, FC Viitorul - FC Voluntari Campioana caută iar victoria, după trei înfrângeri la rând în Liga 1 (galerie foto)

ro

08 Aug, 2017 00:00 1827 Marime text

În etapa a cincea a Ligii 1, campioana FC Viitorul joacă pe teren propriu, la Ovidiu, astăzi, de la ora 18.45, cu FC Voluntari. FC Viitorul vine după trei înfrângeri la rând în campionat (din patru meciuri), având trei puncte şi golaveraj 3-4. FC Voluntari (care a învins echipa lui Hagi în Supercupa României) a strâns patru puncte până acum (golaveraj 5-6), după o victorie, un egal şi două înfrângeri. 
 
„E clar că trebuie să câştigăm. Avem nevoie de rezultat, ca lucrurile să intre pe făgaşul normal. E un start de campionat mai greu pentru noi, însă uneori ne-a lipsit şi şansa. Din punct de vedere colectiv, ne-am impus jocul, dar nu am fost clari în ultimii 30 de metri şi la finalizare. FC Voluntari e o echipă organizată, cu spirit de sacrificiu, cu bună disciplină tactică şi cu un antrenor tânăr, care şi-a pus amprenta asupra jocului. Nu ne va fi uşor să învingem, ştim ce s-a întâmplat şi la Supercupă. Trebuie să avem un joc bun, să ne creăm ocazii şi să înscriem. Trebuie să fim mult mai concreţi în tot ce facem. De la începutul campionatului, jucăm la foc automat, dar nu avem voie să ne plângem. Cred că vom depăşi acest moment dificil. Avem încredere în jucători. Cu echilibru, cu atitudine şi cu jocul nostru, vom reuşi“, a declarat Cătălin Anghel, antrenor secund al FC Viitorul.

 „În momentele grele se văd caracterele puternice“ 

„Suntem dezamăgiţi că nu ne-am calificat în play-off-ul Ligii Campionilor, dar suntem conştienţi de valoarea lotului şi de forţa grupului nostru. Sunt convins că mâine (n.r. astăzi) vom arăta altă faţă şi vom câştiga. În momentele grele se văd caracterele puternice. Suntem obligaţi să câştigăm meci de meci. O victorie cu FC Voluntari ne va da moral pentru meciurile care urmează. Sperăm să prindem play-off-ul şi să ne batem pentru vârful ierarhiei. Nu simţim presiunea faptului că suntem campioni, nu jucăm rău, dar nu suntem concentraţi în faţa porţii“, a spus căpitanul FC Viitorul, Romario Benzar.

„O putem scoate la capăt“ 

„Nu trecem printr-un moment bun, dar şi în campionatul trecut am pornit mai greu. O putem scoate însă la capăt. Nucleul de jucători de bază e acelaşi de anul trecut. Normal că am fost afectaţi puţin de ratarea calificării în play-off-ul Ligii Campionilor, dar trebuie să mergem mai departe, campionatul fiind prioritar. FC Voluntari e o echipă bună, care se aşază bine defensiv, astfel că trebuie să avem o evoluţie reuşită ca să învingem“, a spus şi fundaşul central Bogdan Ţâru.

Bilete pentru meciul cu FC Voluntari 

Biletele de intrare la confruntarea cu FC Voluntari au următoarele preţuri: 30 de lei - la tribuna I, 20 de lei - la tribuna a II-a şi 10 lei - la peluze. Biletele se pot procura prin reţeaua Eventim (nu se vor mai comercializa tichete de acces pentru meci la casele de bilete amenajate, aşa cum a fost pe parcursul sezonului competiţional precedent): online pe www.eventim.ro şi în magazinele partenere. De pe site-ul Eventim şi de pe fcviitorul.ro, spectatorii vor putea achiziţiona şi bilete electronice, prin tehnologia print@home. Acestea se tipăresc de către cumpărători şi vor fi validate prin scanare la intrare. O persoană poate achiziţiona maximum patru bilete. În ziua disputării meciului, la stadion nu se vor achiziţiona bilete de acces în tribune, casele de bilete ale stadionului vor fi închise.

Transport pentru suporteri 

Şi la acest meci, FC Viitorul va asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerariul Palatul Copiilor (Constanţa) - stadion central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca marţi, 8 august, începând cu ora 17.15, de la Palatul Copiilor Constanţa. Returul transportului suporterilor va fi asigurat imediat după încheierea partidei.
 
Sursa foto: 1 - Facebook (Academia Hagi), galerie - ZIUA de Constanţa

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii