Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:38 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Astăzi, debutează în campionat Săptămâna viitoare, se va numi noul Consiliu de Administraţie al ACS Callatis 2012 Mangalia

ro

01 Mar, 2014 00:00 2103 Marime text
Echipa de fotbal ACS Callatis 2012 Mangalia susţine astăzi primul meci oficial din 2014, întâlnind în deplasare, de la ora 15.00, ACS Gloria Popeşti Leordeni, în etapa a 16-a a Ligii a 3-a, seria secundă. Nou-promovată în campionat, formaţia s-a confruntat cu probleme mari în tur, când jucătorii nu s-au prezentat la un meci şi au boicotat mare parte din antrenamente. În 2014, lotul s-a reunit cu întârziere, dar la club s-au produs mai multe schimbări organizatorice, iar noii oficiali speră ca, încet-încet, să readucă situaţia la normal. „Am semnat cu toţi jucătorii. S-au făcut eforturi şi li s-a achitat băieţilor un salariu. Săptămâna viitoare se va numi şi noul Consiliu de Administraţie. Atmosfera e bună în sânul echipei. Uşor-uşor, sperăm să punem clubul pe picioare. Prioritară este rezolvarea problemelor financiare.

Sperăm să vină cât mai multă lume din Mangalia alături de echipă, întrucât Callatis 2012 este formaţia oraşului. În lot nu s-au produs mari schimbări faţă de tur. Noutăţile sunt Ionel Posteucă şi Marian Dan, în vreme ce Stere Banoti şi Vasile Şicu au plecat”, a declarat Alexandru Luchici, cel care se ocupă de problemele sportive şi organizatorice ale clubului. Oficialul formaţiei din Mangalia îşi doreşte un joc bun la Popeşti Leordeni. „Chiar dacă suntem în urmă cu pregătirea, jucătorii reunindu-se abia pe 10 februarie şi venind după o perioadă de patru luni în care nu s-au antrenat normal, am încredere că noul antrenor, Cristi Petcu, îi va motiva pe jucători. Pentru moralul băieţilor, şi un punct ar fi foarte bun”, a mai spus Alexandru Luchici. În prima parte a campionatului, Callatis 2012 a strâns 16 puncte, în vreme ce adversara sa de astăzi are cu opt mai mult.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii