Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:26 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Liderul Diviziei Naţionale Astăzi, CS Năvodari întâlneşte în deplasare CSM Bucureşti U-23

ro

04 Apr, 2015 00:00 1427 Marime text


Lider, după prima etapă, în cel de-al doilea eşalon al rugby-ului românesc (Divizia Naţională), echipa CS Năvodari susţine, astăzi, partida din runda secundă.

Jucătorii pregătiţi de Cornel Suciu, Cristian Husea şi Virgil Năstase întâlnesc în deplasare formaţia CSM Bucureşti Under-23. Partida începe la ora 13.00 şi va fi găzduită de stadionul „Olimpia“ din capitală. În etapa inaugurală, CS Năvodari a învins pe teren propriu Stejarul Buzău, cu 26-5, cucerind şi punctul bonus. De altfel, echipa dobrogeană este singura cu cinci puncte în Divizia Naţională, după runda întâi.
Duminică, 5 aprilie, echipa de juniori de până în 19 ani a clubului Cleopatra Mamaia va susţine primul meci oficial din acest an în Campionatul Naţional. Proaspăt încoronaţi campioni ai României la rugby în 7, tinerii sportivi pregătiţi de Nicolae Radu Mocanu şi Victor Bezuşcu joacă în deplasare, de la ora 10.00, cu CSS Gura Humorului. În clasament, Cleopatra se află pe locul doi, cu 25 de puncte, la patru lungimi în spatele Stelei Bucureşti. 

Robert Diaconescu a arbitrat Steaua - Dinamo 

Unul dintre cei mai buni arbitri de rugby din ţară, constănţeanul Robert Andrei Diaconescu (şef al „cavalerilor” dobrogeni) a condus ieri la centru eternul derby Steaua - Dinamo, din etapa a doua a Superligii. Partida i-a revenit Stelei cu 26-13, iar prestaţia lui Robert a fost una apreciată.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii