Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:28 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Asociaţia Judeţeană de Fotbal Constanţa a dictat 41 de etape de suspendare şi amenzi de aproape 400 de lei

ro

18 Mar, 2015 00:00 1613 Marime text
Comisia de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Constanţa a judecat mai multe meciuri în care s-au înregistrat fapte neregulamentare. Însumate, etapele de suspendare dictate în cazul a patru partide au ajuns la 41, iar amenzile au atins suma de 390 de lei.

Astfel, la meciul de juniori CFR Constanţa - Axiopolis Sport Cernavodă, antrenorul oaspeţilor, Tudor Pantaze, a fost suspendat şase etape şi sancţionat cu o penalitate sportivă de 60 de lei, „pentru injurii aduse brigăzii de arbitri şi pentru refuzul de a semna raportul de arbitraj“, după cum se arată în comunicatul AJF, postat pe site-ul oficial. De asemenea, jucătorul Cosmin Dumitrescu, de la Axiopolis, a primit şase etape de suspendare şi a fost amendat cu 30 de lei, „pentru injurii la adresa arbitrului“.

Şi la confruntarea de seniori au fost probleme, arbitrul Cătălin Toader, din Năvodari, eliminând în prelungirile partidei trei fotbalişti de la Axiopolis. Comisia a luat următoarele decizii în cazul celor care au primit cartonaşul roşu: Nicolae Moise - opt etape de suspendare şi 75 de lei amendă („pentru comportare violentă, a sărit la bătaie la arbitrul asistent Cristian Lepădatu“); Iuzlenoan Memet - şase etape de suspendare şi 75 de lei amendă („pentru comportare violentă şi injurii la adresa arbitrului“); Romică Ivan - opt etape de suspendare şi 75 de lei amendă („pentru comportare violentă, injurii la adresa arbitrului şi pentru faptul că a încercat să lovească arbitrul asistent Cristian Lepădatu“). În aceeaşi speţă, antrenorul lui Axiopolis, Vasile Enache, a primit avertisment, „pentru provocarea evenimentelor din minutul 90+2“.

Într-o altă partidă, Portul Constanţa - Unirea Topraisar (seniori), fotbalistul Cristian Gembaşu, de la Portul, a fost suspendat şase etape şi sancţionat cu penalitate sportivă de 75 de lei, „pentru injurii la adresa arbitrului“. Marian Ioniţe, jucător la echipa de seniori Sparta Techirghiol, a fost suspendat o etapă pentru cumul de cartonaşe galbene în partida cu CS Agigea.

Pentru două neprezentări, la jocurile cu CS Eforie (de pe 29 noiembrie 2014) şi cu Victoria Cumpăna (de pe 7 martie 2015), formaţia Litoral Corbu a fost exclusă din Liga a IV-a.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii