Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:57 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Apropiaţii Simonei Halep au urmărit finala cu Caroline Garcia la cafeneaua familiei de la Constanţa (galerie foto+video)

ro

08 Oct, 2017 11:47 8617 Marime text
Constanteanca Simona Halep, cea care de luni va deveni noul numar unu mondial in tenisul feminin, sustine la aceasta ora finala turneului de la Beijing, in compania frantuzoaicei Caroline Garcia (15 WTA). Membri ai familiei jucatoarei, in frunte cu tatal Simonei, Stere Halep, prieteni si apropiati urmaresc partida laolalta la cafeneaua familiei Halep din Constanta, sperand intr-un nou succes al celei mai bune jucatoare de tenis din lume.

UPDATE 13.50

La finalul partidei, Stere Halep a declarat:

A fost un meci greu, dar parcă n-a fost ea (n.r. Simona) astăzi. Asta înseamnă lipsa de concentrare după o victorie aşa de mare, precum cea din semifinale. A fost vorba de deconectare. A avut însă şi puţin ghinion, la mai multe mingi, pe care, în mod normal, nu le ratează sub nicio formă. Dacă a câştigat, înseamnă că Garcia a fost mai bună. Pierderea finalei nu şterge însă bucuria mare de ieri (n.r. sâmbătă). Mergem înainte. Pe termen scurt, ne dorim să câştigăm Turneul Campioanelor, pe care Simona l-a ratat de câteva ori până acum.  


UPDATE 13.40

Simona Halep a pierdut finala de la Beijing, Caroline Garcia câştigând în două seturi, 6-4, 7-6.

UPDATE 12.26

Caroline Garcia încheie cu un break primul set, pe care-l câştigă cu 6-4.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii