Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:34 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antrenorul Viorel Filimon îşi serbează, astăzi, ziua de naştere

ro

04 Oct, 2014 00:00 3595 Marime text
Celebrul antrenor constănţean de tenis de masă Viorel Filimon, selecţionerul echipei naţionale feminine de tenis de masă a României, îşi serbează, astăzi, ziua de naştere, el împlinind 62 de ani. Viorel Filimon este de o viaţă în tenisul de masă, consacrându-se ca un antrenor de calibru, care a obţinut prin sportivii săi sute de medalii, la toate nivelurile, interne şi internaţionale. Activitatea sa în slujba tenisului de masă românesc este uimitoare.

Născut la Ploieşti, s-a mutat de mic la Buzău, iar la Galaţi a absolvit Facultatea de Nave a Institutului Politehnic. La finele studiilor superioare, a primit repartiţie la Şantierul Naval Constanţa, fiind însă deja implicat în tenisul de masă. După câţiva ani de activitate la SNC, s-a dedicat doar sportului, iar din 1977, activează neîntrerupt la secţia de tenis de masă a Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru“ (care se numea pe atunci Şcoala Sportivă numărul 2).

Viorel Filimon este căsătorit cu Mariana, iar cei doi au doi copii, o fată, pe nume Anca, şi un băiat, Andrei, care i-a moştenit tatălui talentul sportiv, fiind un apreciat tenismen (component al lotului naţional) şi antrenor.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii