Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:13 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antrenorul Farului speră într-un rezultat pozitiv la Suceava „Cu Dumnezeu înainte“

ro

04 Apr, 2014 00:00 1535 Marime text
farul, antrenor, dumnezeu, suceava, rezultat, onlineFC Farul susţine mâine un meci extrem de important pentru play-out-ul Ligii a 2-a. De la ora 11.00, „marinarii“ joacă pe terenul echipei Rapid CFR Suceava, în etapa a 24-a, iar un rezultat pozitiv este mană cerească pentru ambele echipe, în condiţiile în care în play-out contează doar rezultatele înregistrate cu formaţiile care vor evolua în această fază a campionatului.
În acest moment, cu trei etape înaintea sezonului regulat, Farul ocupă locul 10, cu 18 puncte, iar formaţia suceveană se află pe 11, cu 16 puncte. „Mergem cu Dumnezeu înainte. Am încredere în jucători. În afară de partidele cu CSMS Iaşi şi Rapid Bucureşti, au dovedit că pot juca bine şi că se pot mobiliza. Sper să o facă şi la Suceava“, a spus Ştefan Nanu, antrenorul principal al Farului.

Constănţenii se confruntă însă cu importante probleme de lot, la Suceava urmând a lipsi Bumbac, Lădaru, Scărlătescu, Cristi Cristea (toţi accidentaţi) şi Silvăşan (suspendat). În condiţiile în care sâmbătă nu au la dispoziţie decât un atacant veritabil, tânărul Silviu Igiroşanu, pentru „marinari“ a apărut varianta Dorel Zaharia, experimentatul vârf de 36 de ani de la Granitul Babadag (Liga a IV-a a judeţului Tulcea). Transferul se pare însă că nu se va realiza. „Luni, ne-am întâlnit la Constanţa şi am discutat. Eu le-am expus celor de la Farul pretenţiile şi condiţiile mele şi a rămas să primesc un răspuns. Însă, până acum, acesta nu a venit. Cred că nu se va rezolva nimic“, a declarat Dorel Zaharia. De cealaltă parte, Ştefan Nanu a spus că el îl aştepta pe jucător să vină ieri la echipă. „Aveam nevoie de el, dar dragoste cu sila nu se poate. Dacă dorea, venea“, a arătat Nanu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii