Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:38 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antrenorul Farului a avut probleme de sănătate în timpul şi după meciul cu Dunărea Galaţi „Plec, pentru că mor pe bancă“

ro

11 Apr, 2014 00:00 2542 Marime text
Ştefan Nanu, principalul FC Farul, a spus că plecarea sa de pe banca tehnică în timpul partidei cu Dunărea Galaţi a fost determinată de probleme de sănătate. Supărat din cauza jocului „marinarilor“, tehnicianul a suferit o cădere de tensiune, hotărând că e mai bine să părăsească incinta stadionului. Nanu neagă că i-ar fi înjurat pe jucători. Antrenorul nu s-a simţit bine nici în noaptea de miercuri spre joi, astfel că ieri nu a fost la antrenamentul echipei.
 
Jocul extrem de slab al Farului din meciul pierdut la Constanţa cu Dunărea Galaţi (scor 0-2) l-a consumat enorm pe antrenorul „marinarilor“, Ştefan Nanu, aducându-i şi probleme de sănătate, care au făcut ca, în minutul 73, tehnicianul să se ridice de pe banca tehnică şi să plece la vestiare, iar de acolo, acasă. Picătura care a umplut paharul a fost o pasă greşită a unuia dintre jucătorii Farului, într-o fază simplă. „Am avut o cădere de tensiune. Pentru câteva secunde, nu am mai văzut nimic în faţa ochilor. De aceea am hotărât să plec. Nu am intenţionat să părăsesc echipa, n-am avut nicio clipă acest gând. «Plec, pentru că mor pe bancă», le-am spus colaboratorilor mei. Nu este adevărat că i-aş fi înjurat pe fotbaliştii mei. Nu am făcut-o niciodată. M-am consumat însă foarte mult. Nu i-am recunoscut pe jucători în teren, în condiţiile în care am folosit echipa cu cea mai mare experienţă. N-au avut atitudine. În condiţiile în care eu muncesc foarte mult cu ei şi îmi fac meseria cu pasiune, evoluţia slabă a echipei m-a afectat.

Când am trecut pe lângă tribună, iar spectatorii m-au aplaudat, mi-au dat lacrimile. Nici azi-noapte (n.r. noaptea de miercuri spre joi) nu am scăpat de necazuri. Pe la ora 05.00 am vomat şi îmi simţeam mâinile şi picioarele amorţite“, a declarat Ştefan Nanu, care ieri nu a fost la antrenament, şedinţa de pregătire fiind condusă de secundul Narcis Mohora. „Ştefan Nanu este acasă, în pat, se odihneşte. Problemele de sănătate au apărut probabil pe fond de stres. Oricum, chiar dacă nu a venit de dimineaţă la stadion, el a făcut tema antrenamentului. La Berceni va fi însă alături de echipă“, a spus Mohora.
Nanu va veni de astăzi la club, după-amiază fiind prevăzută plecarea pentru meciul din deplasare cu ACS Berceni, care se joacă mâine, de la ora 11.00, în etapa a 26-a a Ligii a 2-a. Este ultima etapă a sezonului regulat, iar pentru Farul, meciul nu are importanţă, punctele necontând pentru play-out. Şi din acest motiv, Nanu va folosi mâine o echipă cu mulţi tineri. În partida cu Dunărea Galaţi, principalul Farului i-a încredinţat banderola de căpitan fundaşului dreapta Robert Băjan (18 ani), dorind să-i ofere acestuia o responsabilitate sporită şi să-l motiveze suplimentar. Însă intenţia lui Nanu este ca la fiecare meci să pună un alt căpitan.
 
Dunărea Galaţi a împrumutat mingi de la Săgeata!
 
Antrenorul secund Narcis Mohora a remarcat diferenţa de atitudine dintre fotbaliştii Farului şi cei ai Dunării Galaţi, în condiţiile în care oaspeţii se confruntă cu mari probleme la club. „Pentru deplasarea de la Constanţa, cei de la Dunărea au dormit la o pensiune unde nu au beneficiat de apă caldă. De asemenea, n-au avut mingi şi copete, pe care le-au împrumutat de la Săgeata Năvodari! În plus, 14 dintre ei au memorii depuse din pricina restanţelor salariale de vreo şapte luni. Au venit pe litoral ca în excursie, dar pe teren au dovedit atitudine de profesionişti adevăraţi. Spre deosebire de ai noştri, ei şi-au dorit“, a arătat Mohora. Antrenorii şi conducătorii Farului s-au supărat pentru jocul foarte slab al Farului de miercuri şi prin prisma faptului că, înainte de jocul de la Suceava, „marinarii“ au primit o parte din bani.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii