Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:07 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antrenoarea Cristiana Spînu a lucrat şase săptămâni cu lotul Finlandei (galerie foto)

ro

05 Mar, 2015 00:00 2478 Marime text
Cristiana Spînu, din Constanţa, antrenoarea coordonatoare a lotului naţional de juniori al României la gimnastică aerobică, a petrecut şase săptămâni în Finlanda, la Valkeakoski, unde a lucrat cu reprezentativa acestei ţări, dând curs invitaţiei nordicilor.
 
„Am ajutat la antrenamente şi am împărtăşit din experienţa mea, lucrând cu fete de la mai multe grupe de vârstă. Nivelul Finlandei este sub al nostru. Gimnastele sunt calificate de pe locul opt la Jocurile Europene de la Baku, din luna iunie, la ansamblu, şi speră să aibă o prestaţie bună. Oricum, fetele sunt talentate, serioase în pregătire şi au dorinţa de a ajunge cât mai sus“, a declarat Cristiana Spînu, care, la Constanţa, este antrenoare la CS Farul şi la CSS1. Lotul Finlandei este pregătit de Tiina Koljander, iar printre gimnastele cu care a lucrat constănţeanca acolo se numără Laura Vihervä, Erika Rautianen sau Tanja Martikainen. În perioada petrecută în Finlanda, Cristiana Spînu a fost invitată şi la un bal de absolvire a liceului, la care au participat mai multe dintre componentele lotului de gimnastică. Un articol despre prezenţa în Finlanda a antrenoarei din România a apărut şi în presa locală.

 Cantonament la Constanţa

La Constanţa, pe 20 martie, va demara un cantonament de pregătire şi selecţie pentru juniori, în vederea Campionatului European, care se va disputa în luna noiembrie, în Portugalia. Stagiul durează zece zile, iar la el participă 25 de tineri sportivi şi sportive cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani, de la toate cluburile din ţară.

 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii