Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:35 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andrei Oprean şi Alexandru Unitu, baschetbalişti la Athletic Constanţa, convocaţi la echipele naţionale

ro

01 Feb, 2017 00:00 3046 Marime text
Doi baschetbalişti juniori de la BC Athletic Constanţa, Andrei Oprean şi Alexandru Unitu, au fost selecţionaţi în echipele naţionale de juniori ale României; under-18, respectiv Under-16. 
 
„Pentru Andrei Oprean nu este o premieră, el fiind prezent la Naţională şi în trecut, însă la reprezentativa României U-18, condusă de Milan Sokić, este prima convocare. Coordonatorul nostru a avut un sezon foarte bun la BC Athletic, iar meciurile în care s-a dovedit decisiv nu au fost deloc puţine“, se arată pe pagina de Facebook a BC Athletic.
 
Loturile României U-16 şi U-18 se vor reuni la începutul acestei luni pentru o perioadă de pregătire de şase zile, la Gheorgheni (judeţul Harghita), între 5 şi 11 februarie. „Selecţionarea lui Alexandru Unitu la Naţionala României U-16 a fost şi ea confirmată de o prestaţie foarte bună atât la echipa BC Athletic U-18, cât şi la echipa mare, de Liga 1. Cu minute pe parchet în trei din cele patru meciuri ale României U-16 la Balkanic Next Star Cup 2016, Alexandru Unitu a avut în victoria României cu Bulgaria o eficienţă foarte bună în cele 13 minute pe parchet, cu trei recuperări ofensive, două intercepţii şi o liberă marcată“, menţionează cei de la BC Athletic.
 
Sursa foto: Facebook (BC Athletic)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii