Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:02 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andreea Ana şi Florin Tiţa, medaliaţi cu aur la Campionatul Balcanic de lupte (galerie foto)

ro

01 Nov, 2017 00:00 3113 Marime text
Campionatul Balcanic de juniori la lupte, întrecere care s-a disputat în Turcia, la Bursa, le-a adus rezultate frumoase şi reprezentanţilor judeţului Constanţa. 
 
Cadeta Andreea Ana, de la CS Mangalia (antrenor, Marian Oancea), a cucerit medalia de aur la categoria 53 kg, dar şi în întrecerea pe echipe, cu formaţia României. Multiplă campioană naţională, Andreea Ana a mai obţinut în anii trecuţi titlul de campioană balcanică, dar este şi dublă vicecampioană mondială de cadeţi, în anii 2016 şi 2017.
 
La Balcaniada de la Bursa, aurul i-a revenit şi lui Florin Tiţa, de la CS Farul Constanţa, la categoria 55 kg lupte greco-romane. Florin Gheorghe (LPS „Nicolae Rotaru“ Constanţa) a obţinut bronzul la greco-romane, la categoria 69 kg. Tiţa, Gheorghe, dar şi un alt sportiv de la CS Farul, Răzvan Arnăut, au făcut parte şi din echipa României care a obţinut medalia de argint. Antrenorul de la CS Farul este Grigore Gheorghe, iar sportivii de la LPS sunt pregătiţi de Ioan Giuglea şi Valentin Dobrin.
 
De joi, în Slovenia, la Murska Sobota, se desfăşoară Campionatul Balcanic de cadeţi, iar CS Mangalia participă la această întrecere cu Andreea Ana, Ana-Maria Pârvu şi Daniel Sandu.
 
Sursa foto: Facebook (Federaţia Română de Lupte)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii