Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:57 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Andreas Moisescu duce o bătălie cu o boală cumplită“ SSC Farul face apel pentru ajutorarea fiului fostului fotbalist Dănuţ Moisescu

ro

11 Jul, 2017 00:00 17968 Marime text
Echipa de fotbal promovată recent în Liga a 3-a Suporter Spirit Club Farul Constanţa face apel către suporterii farişti şi nu numai pentru a-l ajuta pe Andreas „Asy“ Moisescu, fiul fostului fotbalist al FC Farul Dănuţ Moisescu. 
 
Constănţean de origine şi student la Universitatea „Petrol - Gaze“ din Ploieşti, tânărul a fost diagnosticat de curând cu leucemie şi e internat la Fundeni. „Suporter Spirit Club Farul Constanţa doreşte să-şi exprime solidaritatea pentru familia fostului mijlocaş al FC Farul, Dănuţ Moisescu, în bătălia pe care băiatul său, Andreas «Asy» Moisescu, o duce cu o boală cumplită. Pe această cale, facem un apel către toţi suporterii farişti şi nu numai să sprijine această cauză, prin donarea de sânge, sau financiar, prin intermediul contului deschis la Raiffeisen Bank România, pe numele Irina Moisescu - în euro: RO80RZBR0000060019530097; în lei: RO14RZBR0000060019530121. În prezent, Andreas Moisescu este internat la Secţia de Hematologie a Spitalului Fundeni din Bucureşti, sub tratament. În asemenea momente grele, suntem obligaţi să strângem rândurile şi să demonstrăm, ca de fiecare dată, că Farul este o familie! Împreună ducem mai departe spiritul farist!“, se arată pe pagina de Facebook a SSC Farul.

„Hai să îl ajutăm împreună!“ 

Într-o postare de pe o altă pagină a reţelei de socializare (pe 3 iulie) se menţionează: „Tânărul Andreas Moisescu, diagnosticat de curând cu leucemie, este internat în prezent la Secţia de Hematologie a Spitalului Fundeni din Bucureşti, unde aşteaptă o serie de transfuzii şi are nevoie de ajutorul nostru. Toţi cei care doresc şi au disponibilitatea să doneze o pot face începând de marţi, 4 iulie, la Centrul Regional de Transfuzii din Constanţa - Spitalul Judeţean «Sfântul Andrei» CRTS Constanţa, precum şi la centrele de transfuzii sanguine din Bucureşti şi Ploieşti. Se poate dona orice grupă de sânge care va fi convertită. Datele pentru donare ce trebuie specificate la Centrul de Transfuzii sunt: «Moisescu Andreas, Secţia Hematologie, Institutul Fundeni». Hai să îl ajutăm împreună, distribuie apelul nostru şi mai ales... donează!“.

Unde a mai jucat Dănuţ Moisescu 

În vârstă de 45 de ani, Dănuţ Moisescu a jucat la FC Farul în perioadele 1989 - 1992 şi 1995 - 1996, celelalte formaţii la care a mai evoluat în carieră fiind U Craiova, Hapoel Tel Aviv, Hapoel Beer Sheva, Dinamo, FC Naţional şi Altay Izmir.
 
Sursa foto: Facebook 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Alex 15 Sep, 2017 05:01 Nu as vrea sa intru intr-o discutie in contradictoriu, dar prin faptul ca un astfel de tratament e sute de mii de $ toata lumea are dreptul sa ceara un ajutor... din punctul meu de vedere o Viata e o viata... indiferent de nivelul de trai... pana la urma.. fiecare individ are dreptul sa aleaga ... daca vrei sa ajuti bine... daca nu iara bine ( bine aici vorbind de persoanele care sunt in afara cazului, ca nu cred ca suna bine ptr familia baiatului ) in schimb... nu imi place sa vad persoane care vezi Doamne ... ia uite ce bani a facut ala la viata lui si acum cere ajutor... cam asa ai pus problema.. nu neg faptul ca sunt si alte familii nevoiase care la fel cer ajutorul ... aici e vorba de altruismul fiecarui individ... ca daca iti era prieten acest baiat ... nu mai puneai problema asa....
  • Confuzie 11 Jul, 2017 05:44 Sa inteleg ca acest articol este scris cu cele mai bune intentii, pentru a sensibiliza un segment de populatie si a colecta bani pt .....fiul unui fotbalist!!! Fotbalist care se stie ca a castigat bani grei in aceasta viata, bani pe care putini dintre romani si i imagineaza...dar sa-i mai si vada in cont! A nu se intelege gresit, nu am nimic impotriva baiatului, fereasca Dumnezeu! De fapt am citit cu interes articolul, dar cand am ajuns la final, mi au sarit in ochi echipe celebre, care, chiar si pt un necunoscator in tainele fotbalului, inseamna bani grei. Cu scuzele de rigoare, vreau sa va spun, ca in tara asta sunt copilasi in nevoie, mici si nevinovati, atat de frumosi si cu niste afectiuni de te ia groaza....Copii cu priviri inocente, cu durere in priviri inocente, copii, pe care mi-as dori si as vrea sa va rog sa-i ajutati, copii ai caror parinti, nu au vazut in viata lor 1000 de euro in mana si isi plang amarul cu micutii in brate. Daca v-a impresionat, fiul unui fotbalist renumit, care a jucat la echipe "grele", sunt convins ca va vor impresiona si copilasii aflati in dificultate, care asteapta o speranta, de pe paturi de spitale si care sunt doar la un click distanta, de domniile voastre.