Pentru perioada Paştelui
informaţii utile, tradiţii, program magazine
21:58 23 07 2017 Citeste un ziar liber! Unde ne gasiti?

„Andreas Moisescu duce o bătălie cu o boală cumplită“ SSC Farul face apel pentru ajutorarea fiului fostului fotbalist Dănuţ Moisescu

ro

11 Jul, 2017 00:00 11573 Marime text
Echipa de fotbal promovată recent în Liga a 3-a Suporter Spirit Club Farul Constanţa face apel către suporterii farişti şi nu numai pentru a-l ajuta pe Andreas „Asy“ Moisescu, fiul fostului fotbalist al FC Farul Dănuţ Moisescu. 
 
Constănţean de origine şi student la Universitatea „Petrol - Gaze“ din Ploieşti, tânărul a fost diagnosticat de curând cu leucemie şi e internat la Fundeni. „Suporter Spirit Club Farul Constanţa doreşte să-şi exprime solidaritatea pentru familia fostului mijlocaş al FC Farul, Dănuţ Moisescu, în bătălia pe care băiatul său, Andreas «Asy» Moisescu, o duce cu o boală cumplită. Pe această cale, facem un apel către toţi suporterii farişti şi nu numai să sprijine această cauză, prin donarea de sânge, sau financiar, prin intermediul contului deschis la Raiffeisen Bank România, pe numele Irina Moisescu - în euro: RO80RZBR0000060019530097; în lei: RO14RZBR0000060019530121. În prezent, Andreas Moisescu este internat la Secţia de Hematologie a Spitalului Fundeni din Bucureşti, sub tratament. În asemenea momente grele, suntem obligaţi să strângem rândurile şi să demonstrăm, ca de fiecare dată, că Farul este o familie! Împreună ducem mai departe spiritul farist!“, se arată pe pagina de Facebook a SSC Farul.

„Hai să îl ajutăm împreună!“ 

Într-o postare de pe o altă pagină a reţelei de socializare (pe 3 iulie) se menţionează: „Tânărul Andreas Moisescu, diagnosticat de curând cu leucemie, este internat în prezent la Secţia de Hematologie a Spitalului Fundeni din Bucureşti, unde aşteaptă o serie de transfuzii şi are nevoie de ajutorul nostru. Toţi cei care doresc şi au disponibilitatea să doneze o pot face începând de marţi, 4 iulie, la Centrul Regional de Transfuzii din Constanţa - Spitalul Judeţean «Sfântul Andrei» CRTS Constanţa, precum şi la centrele de transfuzii sanguine din Bucureşti şi Ploieşti. Se poate dona orice grupă de sânge care va fi convertită. Datele pentru donare ce trebuie specificate la Centrul de Transfuzii sunt: «Moisescu Andreas, Secţia Hematologie, Institutul Fundeni». Hai să îl ajutăm împreună, distribuie apelul nostru şi mai ales... donează!“.

Unde a mai jucat Dănuţ Moisescu 

În vârstă de 45 de ani, Dănuţ Moisescu a jucat la FC Farul în perioadele 1989 - 1992 şi 1995 - 1996, celelalte formaţii la care a mai evoluat în carieră fiind U Craiova, Hapoel Tel Aviv, Hapoel Beer Sheva, Dinamo, FC Naţional şi Altay Izmir.
 
Sursa foto: Facebook 
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii