Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:42 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amicalul România - Turcia, o afacere constănțeană Prințul Ianis îi urmează la tron Regelui Hagi

ro

28 Nov, 2012 03:01 2479 Marime text

ianis-romania.jpgEchipa naţională de juniori Under-15 a României a câştigat cu 4-3 (4-1) amicalul cu selecţionata similară a Turciei, jucat ieri la Mogoşoaia. Toate golurile reprezentativei pregătite de Florin Răducioiu, reușite foarte frumoase, au fost înscrise de jucători de la Academia Hagi: Florinel Coman (min. 6), Andrei Ciobanu (min. 8), Ianis Hagi (min. 18) şi Nicolae Cârnaţ (min. 33). Turcia a punctat prin Turk (min. 10), Agcay (min. 66) și Ilker (min. 77). La acest meci, România a avut în componenţă 13 fotbaliști de la Academia Hagi (Cosmin Dur-Bozoancă, Andrei Vlădescu, Tiberiu Căpușă, Szabolcs Kilyen, Carlo Casap, Alexandru Trancă, Doru Dumitrescu, Robert Grecu, Virgil Ghiță plus cei patru marcatori ai golurilor), nouă dintre aceștia fiind titulari.

Ianis Hagi a marcat un gol foarte frumos: a primit o pasă la 35 de metri de poarta adversă, a înaintat și a tras cu stângul, de la 25 m, cu boltă. ”Ianis e mai bun decât mine la vârsta lui. Joacă la fel de bine cu ambele picioare. Pasează excelent și e om de echipă. Trebuie să se țină de treabă și să fie serios”, a declarat Gică Hagi.

Florin Răducioiu a folosit echipa: Dur-Bozoancă - Vlădescu, Căpușă (cpt.), Kylien (66 Ghiță), Fridrich - Brănișteanu (48 Trancă), Casap (48 Dumitrescu) - Cârnaț (58 Grecu), I. Hagi (66 Mihai), Ciobanu - Coman (58 Totic). Meciul revanşă va avea loc mâine, de la ora 15.00, tot la Mogoşoaia.

Sursa foto: Marian Brăilescu

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii