Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:15 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amicale câştigate cu echipele bulgare Voleibaliştii de la CVM Tomis vor să iasă din nou campioni

ro

19 Oct, 2015 00:00 1462 Marime text


Campioana României la volei masculin, CVM Tomis Constanţa, a câştigat toate cele trei meciuri amicale jucate săptămâna trecută cu echipe bulgare, unul în deplasare cu Dobrudja Dobrici, două la Constanţa cu Lukoil Burgas. La Dobrici, în prima verificare a perioadei de pregătire, CVM Tomis a câştigat cu 3-0 (25-23, 25-18, 25-21), iar după încheierea partidei, s-a mai disputat un set, câştigat de gazde cu 33-31. Confruntările cu formaţia din Burgas le-au revenit constănţenilor cu 3-1 (25-13, 25-18, 23-25, 25-21) şi cu 3-0 (25-15, 29-27, 25-19).
 
După primul meci cu Lukoil, voleibalistul lui CVM Tomis Andrei Laza a spus: „A fost primul meci acasă, în faţa propriilor fani, din perioada de pregătire. Ne bucurăm că s-a terminat cu bine. A fost un test bun pentru noi. Trebuie să mai strângem legăturile de joc. Se vede că încă nu ne cunoaştem foarte bine, în condiţiile în care au fost multe schimbări în lot. Încă nu suntem ceea ce trebuie, dar cred că vom avea timp până la începerea campionatului să mai punem la punct mici detalii. Campionatul va fi poate cel mai echilibrat din ultimii ani. Sperăm să ajungem la un nivel de joc în care să le punem probleme tuturor şi să ne respectăm blazonul, pentru a fi din nou campioni“.
 
Un alt jucător constănţean, Sergiu Stancu, a arătat: „Nu cred că lipsa meciurilor a dus la pierderea setului trei. După ce le-am câştigat pe primele două, a intervenit o mică relaxare. Cred însă că acest set pierdut şi lupta din setul patru ne vor ajuta pentru bătăliile din campionat şi din Liga Campionilor, unde va fi nevoie să şi revenim în unele situaţii şi să luptăm punct cu punct. Încercăm să creăm un grup, acum am jucat abia al doilea amical. Sunt convins că ne vom realiza obiectivul şi în acest sezon. Teoretic, vom avea un campionat mai greu decât cel trecut. Echipa din Zalău nu s-a schimbat mai deloc, deci are un plus de omogenitate, iar cea din Galaţi s-a întărit. Sunt convins însă că Tomis va fi şi în acest an la înălţime“. Campionii debutează în ediţia 2015/2016 de campionat sâmbătă, 24 octombrie, în deplasare cu Unirea Dej.

Sursa foto: Facebook (CVM Tomis Official)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii