Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:06 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Am prins multă încredere“ Jucătorii FC Viitorul Robert Hodorogea şi Dragoş Nedelcu, mulţumiţi de stagiul la Naţională

ro

11 Feb, 2016 00:00 2769 Marime text


Fundaşul Robert Hodorogea şi mijlocaşul Dragoş Nedelcu, doi dintre cinci jucători pe care FC Viitorul i-a avut convocaţi la echipa naţională divizionară pentru stagiul din Antalya, au vorbit despre acest cantonament, declarându-se mulţumiţi de ce au realizat sub tricolor.
 

„Am prins foarte multă încredere după această convocare. A fost o experienţă foarte frumoasă, să sperăm că nu şi ultima. Acum trebuie să demonstrăm în campionat că suntem buni şi că merităm să fim la Euro. N-am avut neapărat emoţii, dar am simţit o anumită presiune, având în vedere că am jucat pentru România. Am încercat să dăm totul pe teren“, a spus Robert Hodorogea.

 
Tânărul stoper se aşteaptă la victorie în meciul de campionat cu CSMS Iaşi.

„Partida e foarte importantă, atât pentru noi, cât şi pentru adversari. Avem nevoie de cât mai multe puncte pentru play-off, în vreme ce echipa din Iaşi se luptă la baionetă cu ASA Tg. Mureş pentru prezenţa în primele şase formaţii. Anul trecut, am început returul tot cu CSMS Iaşi şi nu a fost foarte bine, acum sper să avem un meci reuşit“, a arătat Hodorogea.

 

„A fost o experienţă plăcută pentru mine la lot, am avut multe de învăţat, deoarece au fost mulţi jucători cu experienţă din Liga 1. Sunt mulţumit de prestaţia mea. În primul meci, am avut destule emoţii, deoarece era partida mea de debut la echipa mare a României. Dar am reuşit să le depăşesc, şi cu ajutorul colegilor“, a spus şi Dragoş Nedelcu. „Vizăm numai victoria cu CSMS Iaşi, întrucât ne-am pregătit bine în această iarnă, iar transferurile sunt foarte bune. Îi aşteptăm pe suporteri în număr cât mai mare la partida de sâmbătă. Sperăm să-i facem fericiţi, ca şi până acum“, a punctat Nedelcu.    

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii