Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:50 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Am decis să jucăm barajul pe stadionul Farul!“ Denumiri simbolice date sectoarelor de tribună ale arenei din Constanța

ro

27 May, 2017 16:53 7478 Marime text
SSC Farul și suporterii constănțeni au demarat o nouă acțiune de ecologizare a stadionului Farul, declarând că, deși nu au nicio certitudine că arena va putea fi omologată, ei vor face tot ce le stă în putință ca manșa de baraj de la Constanța să fie găzduită de terenul din strada Primăverii.   

În acest sens, SSC Farul a emis un comunicat în care detaliază toate acțiunile următoare.

„Am decis să jucăm barajul pe Stadionul Farul!

Nu, nu avem nicio certitudine că stadionul va putea fi omologat, dar am hotărât să facem tot ce ne stă în putinţă pentru ca meciul de baraj care se va juca pe teren propriu să fie găzduit de arena din Strada Primăverii nr. 2.

Credem că nu este nevoie să enumerăm motivele care ne determină să ne întoarcem acasă! Jucătorii care au dus greul în acest sezon şi toţi suporterii Farului merită ca acest meci să se dispute pe un stadion obişnuit cu performanţa. 

Începând de vineri, 26 mai, tundem gazonul prin intermediul unei firme specializate în acest domeniu şi tot cu ajutorul acesteia, vom realiza şi toaletarea parţială a spaţiilor verzi din zona stadionului. 

De asemenea, suntem în discuţii avansate cu administratorul unui site specializat în promovarea evenimentelor sportive pentru a oferi posibilitatea tuturor suporterilor să achiziţioneze bilete pentru meciul de baraj, chiar dacă nu vor putea participa fizic la meci. 

Începând de duminica, 28.05.2017, ora 08:00, vom fi prezenţi la stadion, în limita timpului disponibil pentru a realiza ecologizarea Tribunelor A şi B (străzile Primăverii şi Ion Andreescu), sectoarele pe care ne dorim să le deschidem pentru accesul publicului. La Tribuna oficială vom invita toate personalităţile sportului constăţean şi gloriile fariste, la Tribuna A ne propunem să amenajăm un sector dedicat exclusiv familiilor, în timp ce la Tribuna B vor lua loc grupurile organizate de suporteri. 

Până la finalizarea procedurilor de preluare a Stadionului de către autorităţile locale, vom denumi simbolic tribuna oficială Tribuna „Dumitru Antonescu”, sectorul familial, Tribuna „Sevastian Iovănescu” şi Tribuna B, Tribuna „Suporterilor”. 

Rugăm toţi suporterii care doresc să ni se alăture în acţiunile de ecologizare să vină echipaţi corespunător, cu mănuşi de protecţie (mănuşi de lăcătuş, din piele sau şpalţ, nu din plastic), unelte de grădinărit (sape, lopeţi) şi saci menajeri de capacitate mare. De asemenea, pentru a preveni expunerea la insecte înţepătoare periculoase, recomandăm tuturor să poarte pantaloni lungi şi încălţăminte care să depăsească gleznele. 

După finalizarea acţiunilor de ecologizare, vom aplica, tot din fonduri proprii şi un tratament pentru deratizarea şi dezinsecţia suprafeţelor ecologizate şi împrejurimilor, iar pentru meci, vom apela la serviciile unei firme specializate pentru furnizarea unor toalete ecologice.

Până acum, am reuşit 31 de victorii! Cu siguranţă vom reuşi şi în această încercare!

Promovăm împreună! Şi tot împreună ducem mai departe spiritul farist!“, este comunicatul SSC Farul. 

Sursa foto: Facebook (SSC Farul)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii