Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alina Zaharia, campioană europeană cu echipa României de tenis de masă (galerie foto)

ro

16 Jul, 2015 00:00 3416 Marime text
Jucătoarea constănţeană de tenis de masă Alina Zaharia a realizat o performanţă deosebită, devenind campioană europeană cu echipa României de junioare! Întrecerea se desfăşoară la Bratislava, în Slovacia, iar în finală tricolorele au dispus de Belarus cu scorul de 3-1. 

În semifinale, România a învins Rusia (3-2), iar în sferturi a trecut de Anglia cu acelaşi scor. Învinsa din optimi a fost Ucraina (3-0), iar în celelalte trei meciuri (toate jucate în grupa B) rezultatele au fost: 3-1 contra Croaţiei, 3-1 cu Spania şi 3-0 cu Portugalia. Alina Zaharia a fost folosită în disputele cu Portugalia, Ucraina şi Anglia, iar jucătoarea pregătită la Constanţa de Viorel Filimon şi Liliana Sebe s-a impus de fiecare dată.
În Slovacia mai sunt prezenţi de la Constanţa cadetul Cristian Pletea şi antrenorul său, Stelian Haşoti, care este şi selecţionerul reprezentativei tricolore de cadeţi. Pe echipe, România a cucerit medalia de bronz, după ce a fost învinsă în semifinale de Italia cu 3-2, punctele noastre fiind aduse de Cristian Pletea, titular indiscutabil în formaţie. În celelalte partide, România a înregistrat rezultatele: în sferturi - 3-2 cu Rusia (un punct Pletea, cel de 2-2, constănţeanul înregistrând şi o înfrângere); în optimi - 3-0 cu Anglia (două puncte Pletea, unul la simplu, unul la dublu); în grupa A - 3-0 cu Cehia (două puncte Pletea, unul la simplu, unul la dublu), 3-1 cu Polonia (trei puncte Pletea, două la simplu, unu la dublu), 3-0 cu Ungaria (două puncte Pletea, unu la simplu, unu la dublu).

Sursa foto: Facebook (Alina Zaharia)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii