Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alibec, Benzar şi Răzvan Marin, printre tricolori Unde poate fi urmărit meciul Armenia - România, de diseară (galerie foto)

ro

08 Oct, 2016 00:00 3404 Marime text
Echipa naţională de fotbal a României susţine astăzi şi marţi, 11 octombrie, de fiecare dată de la ora 19.00, meciurile din deplasare cu Armenia, respectiv Kazahstan, din grupa E de calificare la Campionatul Mondial din 2018, care se va desfăşura în Rusia.
 
După ce au remizat pe teren propriu cu Muntenegru, în prima etapă a preliminariilor, tricolorii lui Christoph Daum speră ca în dubla cu Armenia şi Kazahstan să nu mai facă paşi greşiţi. Ambele partide sunt transmise în direct de TVR1, TVR HD şi TVR+. Din lotul tricolor pentru aceste confruntări fac parte şi doi jucători de FC Viitorul (fundaşul Romario Benzar şi mijlocaşul Răzvan Marin), dar şi Denis Alibec, din Mangalia, fost jucător la FC Farul şi FC Viitorul.
 
Astăzi, în grupa României se mai joacă meciurile Muntenegru - Kazahstan (ora 19.00) şi Polonia - Danemarca (ora 21.34). Clasament: 1. Danemarca - 3p, 2. Polonia - 1p, 3. Kazahstan - 1p, 4. Muntenegru - 1p, 5. România - 1p, 6. Armenia - 0p. Echipele care, la finalul preliminariilor, se clasează pe locul întâi în cele nouă grupe se califică direct la Mondial, iar opt dintre cele nouă ocupante ale poziţiilor secunde vor disputa baraj, în dublă manşă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii