Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:12 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alexandru Olteanu, MVP Carp Team, câştigătoarea Ligii de Baschet Amator a Constanţei (galerie foto)

ro

15 Mar, 2016 00:00 2474 Marime text


Ediţia 2015/2016 a Ligii de Baschet Amator a Constanţei i-a revenit echipei Carp Team, care îşi menţine astfel trofeul cucerit anul trecut, în ediţia inaugurală a întrecerii. În finala mare, Carp Team a dispus de Saints, cu 73-62. Pe locul trei s-a clasat formaţia Animal Pack, cea care a trecut cu 62-52 în finala mică de Constanţa Pirates. În semifinale s-au înregistrat rezultatele: Animal Pack - Saints 54-57 şi Carp Team - Constanţa Pirates 77-65. Clasamentul final a fost: 1. Carp Team, 2. Saints, 3. Animal Pack, 4. Constanţa Pirates, 5. All Stars, 6. Pinguinii, 7. PUG, 8. Team 43, 9. Athletic.
 
Cel mai bun jucător al finalei mari a fost declarat Alexandru Olteanu, de la Carp Team, care a primit şi distincţia pentru cel mai bun pasator al sezonului. Ceilalţi laureaţi au fost: Andrei Oprean (BC Athletic Constanţa) - cel mai bun apărător; Senai Isleam (Carp Team) - cel mai bun recuperator; Claudiu Filip (Saints) - cel mai bun marcator; Cătălin Toma (Team 43) - premiul fair-play.
 

„Sunt fericit că am păstrat trofeul, dar şi mai fericit pentru că am făcut o bună propagandă baschetului. Cred că această a doua ediţie a LBAC este încă un pas spre formarea unei echipe de liga a doua la Constanţa“, a declarat Alexandru Olteanu.

 

„A fost un sezon foarte bun. Ca valoare, am crescut faţă de prima ediţie. Finala mare a fost decisă de tactica mai bună a celor de la Carp Team“, a spus şi Andrei Talpeş, organizator al Ligii.      

 
Sursa foto: Facebook (Constanta Street Play)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii