Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:17 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alexandru Mitriţă, transferat de la FC Viitorul la Pescara, în Italia

ro

16 Jul, 2015 00:00 2956 Marime text
Fotbalistul Alexandru Mitriţă, de la FC Viitorul, a fost transferat definitiv la formaţia italiană de Serie B Pescara. În sezonul recent încheiat, Pescara a pierdut în faţa Bolognei barajul de promovare în Serie A.

După un ultim antrenament în tricoul Viitorului, Mitriţă a plecat în Italia pentru a se alătura noii sale echipe. Atacantul de 20 de ani a susţinut 49 de partide în Liga 1 (toate pentru FC Viitorul), înscriind şase goluri şi oferind opt pase decisive. Alex Mitriţă a disputat ultimul meci pentru formaţia pregătită de Gică Hagi sâmbătă, în remiza cu CFR Cluj (2-2). Un alt tânăr de la FC Viitorul, fundaşul dreapta Cristian Manea (17 ani), a fost achiziţionat de Chelsea Londra, care îl va împrumuta însă pentru început în campionatul Belgiei. De asemenea, fiul lui Hagi, Ianis (16 ani, mijlocaş ofensiv), se pare că va merge la anul la Fiorentina, clubul italian de Serie A lăsându-l în acest campionat la Viitorul.

Cristi Ganea - „La Botoşani, jucăm la victorie“

În etapa viitoare de Liga 1, FC Viitorul va întâlni în deplasare FC Botoşani, luni, 20 iulie, de la ora 21.00 (în direct la Digi Sport, Dolce Sport şi Look TV). Contra lui CFR Cluj, Cristi Ganea a debutat la Viitorul. „Revenind de la 0-2, cred că am făcut un meci bun cu CFR. Ne gândim deja la următoarea partidă şi încercăm să câştigăm la Botoşani. Nu ne este frică, mergem la victorie. Am avut parte de un debut pozitiv la FC Viitorul, pe un stadion frumos, cu lume multă. Am simţit publicul foarte apropiat de noi şi sperăm ca aşa să fie şi în continuare“, a spus Ganea, pentru site-ul oficial al clubului.

Robert Hodorogea - „Am dovedit că suntem un grup unit“

„Cu CFR am avut meci destul de greu, ţinând cont că a fost şi prima etapă şi că nu eram obişnuiţi cu terenul. Noi reveneam destul de greu când eram conduşi, iar acum, prin acest egal, am dovedit că suntem un grup unit. Ne-a ajutat foarte mult şi publicul. Fără acest sprijin, nu cred că reuşeam să remizăm. La Botoşani, va fi un meci greu, suporterii de acolo sunt arţăgoşi, dar suntem optimişti“, a spus un alt fundaş de la FC Viitorul, Robert Hodorogea, potrivit sursei citate.

Sursa foto: digisport.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii