Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:43 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alexandru Măţel, fost căpitan al FC Farul, va da lovitura de start a meciului SSC Farul - CSO Ovidiu

ro

31 May, 2017 09:38 4195 Marime text
Formaţia care va reprezenta judeţul Constanţa la barajul pentru promovarea în Liga a 3-a de fotbal, SSC Farul Constanţa, susţine sâmbătă, 3 iunie, ultimul meci din campionat, întâlnind, în etapa a 34-a, pe teren propriu, echipa CSO Ovidiu.

Meciul se joacă pe terenul ITC din Constanţa, de la ora 16.00, iar startul simbolic al disputei va fi dat de internaţionalul Alexandru Măţel, fost căpitan al FC Farul, în prezent la formaţia croată Dinamo Zagreb.  

„Îi mulţumim lui Alex pentru eforturile pe care le va face pentru a fi alături de noi, acum când se trage cortina peste Campionatul judeţean de fotbal. Considerăm că venirea sa reprezintă o nouă dovadă a faptului că echipa suporterilor este o adevărată continuatoare a FC Farul. Îi suntem recunoscători pentru această deosebită onoare şi pentru declaraţiile frumoase pe care le-a făcut despre proiectul nostru!“, este mesajul echipei suporterilor.

Astăzi, SSC Farul, liderul detaşat al Ligii a 4-a şi campioană de mai multe etape, joacă în etapa a doua a fazei judeţene a Cupei României, ediţia 2017/2018, întâlnind în deplasare, de la ora 17.30, Litoral Corbu. 

Sursa foto: Facebook (Alex Măţel)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii