Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:04 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Agigea, lovită de o tragedie Cum a murit, la numai 43 de ani, tatăl fotbalistului de la Mouscron Cristian Manea

ro

27 Jul, 2016 00:00 21080 Marime text


Fotbalistul Cristian Manea, din Agigea, în prezent la echipa belgiană Royal Excel Mouscron, s-a întors de urgenţă, ieri, în ţară, întrucât i-a murit tatăl, Viorel Manea! Acesta s-a stins din viaţă la numai 43 de ani şi este bărbatul decedat luni seară la Complexul comercial Maritimo din Constanţa!

Familia Manea are trei băieţi, Cristian şi gemenii de zece ani Nicolas şi Lucas. Din câte se pare, Viorel Manea se afla luni la Maritimo cu gemenii, când i s-a făcut rău. A intrat la toaletă să se spele pe faţă şi nu mai ieşea de acolo. Au fost solicitați medicii de la Serviciul Județean de Ambulanță Constanța, dar, când aceştia au ajuns, Viorel Manea era deja în stop cardiac. S-a efectuat protocolul de resuscitare, însă cadrele medicale au constatat că nu se mai poate face nimic pentru tatăl fotbalistului Cristian Manea. 

Sprijin de la FC Viitorul

FC Viitorul, fostul club al lui Manea, a trimis o maşină, ieri, la Aeroportul Internaţional „Henri Coandă“ pentru a-l aştepta pe Cristian şi a-l aduce la Agigea. „Suntem alături de Cristian în aceste momente sfâşietoare pentru el şi pentru familia sa. Sincere condoleanţe!”, a transmis Paul Peniu, preşedintele Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi”. Viorel Manea era tare mândru de succesul în fotbal al fiului său cel mare, care, acum doi ani, la 16 ani şi zece luni, a devenit cel mai tânăr debutant din istoria echipei naţionale de fotbal a României, doborând un record vechi de 86 de ani! Luna viitoare, pe 9 august, Cristian Manea va împlini 19 ani. După ce s-a remarcat la FC Viitorul, tânărul jucător a ajuns apoi în prima ligă a Belgiei, la Mouscron. „Clubul FC Viitorul şi Academia de Fotbal Gheorghe Hagi sunt alături de fostul lor jucător, Cristian Manea, în greaua încercare pricinuită de pierderea tatălui. Dumnezeu să-l odihnească în pace!“, a fost postat un comunicat şi pe site-ul Academiei Hagi.

A jucat fotbal la mai multe echipe 

Viorel Manea provenea dintr-o familie cu patru fraţi (el era al doilea în ordinea vârstei). Viorel a fost atacant pe la Agigea, Portul Constanţa, Progresul Medgidia sau Marina Mangalia. Tatăl lui Cristian Manea a şi navigat o perioadă, iar apoi a fost administrator la o societate. Viorel Manea era născut la Iaşi, dar a venit la Agigea de mic, de la doi ani, alături de familie, tatăl său lucrând ca macaragiu la Canalul Dunăre - Marea Neagră. Soţia lui Viorel Manea, Simona Manea, este din Constanţa.

Citeşte şi: Şi-a anunţat părinţii de pe scaunul de la frizerie - Debutul istoric al lui Cristian Manea la echipa naţională a emoţionat Agigea (galerie foto)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii