Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:58 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Debut în antrenorat pentru fostul farist Adrian Senin, secundul lui Balint la o echipă de Liga a 2-a

ro

22 Jul, 2015 00:00 4508 Marime text
Constănţeanul Adrian Senin, fostul mijlocaş sau fundaş lateral al FC Farul (timp de şapte ani), dar jucător şi la Callatis Mangalia, Hondor Agigea, FC Braşov, Delta Tulcea, Astra II şi Unirea Urziceni, a debutat în antrenorat. În vârstă de 35 de ani, Senin este antrenor secund la echipa de Liga a 2-a FC Clinceni (fosta Academica Argeş), formaţia fiind condusă de pe banca tehnică de Laszlo Balint, iar ca manager general al clubului activând Bogdan Apostu, şi el fost jucător al Farului.

„Îmi place meseria de antrenor şi mă bucur că sunt la FC Clinceni, echipă cu o bază sportivă foarte frumoasă şi care se bucură de sprijinul autorităţilor locale. În campionat, urmărim o clasare cât mai sus în ierarhie. Suntem mulţumiţi de modul în care a decurs pregătirea până acum, iar echipa se mişcă bine“, a declarat Adrian Senin.

La FC Clinceni sunt jucători precum Andrei Marinescu, Dobrosavlevici, Bâtfoi, Huiban sau Pham Huy, iar, până acum, fotbaliştii pregătiţi de Balint şi Senin au câştigat cele trei meciuri amicale susţinute: 8-1 cu Viitorul Dragomireşti, 4-3 cu Gloria Popeşti Leordeni şi 2-1 cu Metaloglobus Bucureşti.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii