Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adrian Pătulea, marcator FC Farul l-a folosit pe albanezul Franc Bakali în amicalul cu Metalosport Galaţi

ro

11 Feb, 2016 00:00 2877 Marime text


FC Farul a pierdut cu 1-2 (1-0) meciul amical de ieri, jucat în deplasare în compania echipei Metalosport Galaţi, aflată pe locul cinci în seria întâi a Ligii a treia.
 
Farul a deschis scorul prin Pătulea, în minutul 35, dar gazdele au schimbat pe final soarta meciului, punctând în minutele 76 şi 90, după ce „marinarii“ au făcut mai multe schimbări, în minutul 70. FC Farul a început meciul în formula: I. Dinu - Milea, Fl. Popa, D. Bratu, Murgoci - Băjan, Ad. Ionescu, Vezan, Zugravu - C. Neagu, Pătulea. Au mai jucat G. Pungă, Ad. Cristea, Airinei, Bakali, Vlăescu şi Suciu, S. Chiţu, Tigoianu, Fl. Pătraşcu, Cristocea şi Corcoveanu neputând evolua.
 
Franc Bakali este un mijlocaş dreapta albanez, născut în anul 1996, care vine de la Steaua. Tânărul fotbalist e de patru ani în România şi a mai evoluat la Dinamo şi Sportul Studenţesc. În toamna anului trecut, antrenorul de atunci al Stelei, Mirel Rădoi, îl promovase la prima echipă pe albanez, care acum e testat de FC Farul.
 

„Am avut parte de un adversar bun în acest meci, antrenat de Viorel Tănase. Meciul a fost dominat de noi până au intervenit schimbările. Am pasat bine şi am mai avut câteva ocazii bune până atunci“, a declarat Gică Mina, secund al antrenorului Constantin Gache la Farul.

 
„Marinarii“ mai aşteaptă un jucător, portarul de 19 ani şi 1,93 m înălţime Răzvan Negrilă. Internaţional de juniori, acesta a jucat ultima dată la FC Caransebeş, dar aparţine de Pandurii Tg. Jiu.          
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii